Trailer Jerusalem Dateline 349 17 octombrie 2020

Adaugat la :  15.10.2020

În această săptămână, la Jerusalem Dateline:­ Tensiuni vechi reapar în timp ce Azerbaidjan, o țară musulmană, este în război cu Armenia, cea mai veche națiune creștină, într-o dispută teritorială și religioasă de zeci de ani. Apoi, Israelul insistă pe faptul că Hezbollah dezvoltă rachete în Beirut și le ascunde între civili. După aceea, vom întâlni un scriitor și cântăreț israelian care spune: Mi-e deajuns că sunt copilul lui Dumnezeu. Vom mai vedea și felul cum creștinii îi ajută pe supraviețuitorii Holocaustului în vreme de COVID. Toate acestea și multe altele acum, la Jerusalem Dateline.

Emisiunea „Jerusalem DateLine” 349 este difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe YouTube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV