Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Trailer Jerusalem Dateline 351 31 octombrie 2020

Adaugat la :  29.10.2020

În această săptămână, la Jerusalem Dateline: Premierul israelian, Beniamin Netanyahu, a găzduit o întâlnire istorică cu EAU, în timp ce Bahrain semnează mai multe acorduri în scopul extinderii Acordurilor Avraam.

După aceea, ministrul israelian al cooperării regionale punea pentru Știrile CBN să ne așteptăm ca în curând, o altă țară să își normalizeze relațiile cu Israelul.

Apoi, Israelul este prins la mijloc în conflictul dintre Armenia și Azerbaidjan, în timp ce Micul dejun cu rugăciune pentru Ierusalim aduce lumea împreună pentru a se ruga pentru pacea Ierusalimului.

Gordon Robertson de la CBN vorbește despre importanța Bibliei, despre mass-media și statul evreiesc.


Jerusalem Dateline se difuzează sâmbăta, de la 19:30.


Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri


Urmărește-ne și pe pagina Știrile Alfa Omega pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în țară și în lume: https://facebook.com/StirileAlfaOmega


Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.