Trailer Mapamond Creștin 838 7 august 2020

Adaugat la :  5.08.2020

Orașele din Statele Unite sunt zguduite de proteste violente. Care este motivul ascuns pentru această mișcare revoluționară și de ce sunt bisericile în pericol?

Două persoane au în comun un vas de rugăciune și un vis. Veți auzi descoperirea uimitoare despre trecutul lor și despre modul în care prietenia lor contribuie la reconcilierea între rase în America.

Un episcop chinez este dat dispărut. El a petrecut decenii într-o închisoare. Acum, Congresul american dorește să știe de la președintele chinez unde se află James Su Zhimin?

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele știri și reportaje creștine, urmărește noua pagină de FACEBOOK Știrile Alfa Omega!