Trailer Realități și Perspective MAGAZIN 13 octombrie 2020

Adaugat la :  12.10.2020

Marți seară, 13 octombrie 2020, de la ora 20:00 în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, vă așteptăm cu un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care veți urmări un material special, de la Vision for Israel, realizat cu ocazia Sărbătorii Sukkot. Tot atunci aflăm de la TPS că prințul saudit Bandar bin Sultan a criticat dur conducerea palestiniană și că liderul Hamas, Ismail Haniya și-a început activitățile împotriva acordului de pace dintre Israel și Bahrain. De la Global News Alliance aflăm că pastorul George Moushi din nordul Siriei oferă ajutor multor sirieni aflați în probleme grave. În final vă invităm să urmăriți Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Așadar, vă dăm întâlnire marți seara, la ora 20.00, la REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN!

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: Știrile Alfa Omega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe YouTube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională