Trailer Realități și perspective Magazin 27 octombrie 2020

Adaugat la :  27.10.2020

Marți seara, la orele 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, veți putea urmări un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care, de la TPS veți afla că Hamas nu și-a dat consimțământul pentru alegerile Autorității Palestiniene și că Misiunile Diplomatice ale Uniunii Europene în Ierusalim și Ramallah au respins oficial condamnările la moarte pronunțate în Fâșia Gaza. Tot atunci veți afla de la Global News Alliance că Samaritans Purse ajută în Bahamas, că simbolul speranței din mijlocul conflictului din Nagorno Karabach are de suferit în împrejurările date și că în Iran, în ciuda regimului islamist extrem, biserica lui Cristos are cea mai rapidă creștere din lume.

În final veți putea urmări Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Așadar, sunteți invitați să ne urmăriți marți seara, de la orele 20.00, la REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN!

Intră aici pentru alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje accesând pe pagina noastră de facebook: Știrile Alfa Omega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega