Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Trebuie sa ramanem credinciosi adevarului din Biblie

Adaugat la :  23.08.2019

Cateva postari pe retelele de socializare au cauzat controverse in Biserica. Josh Harris care a scris cartea de success I Kissed Dating Goodbye, a recunoscut ca si-a parasit credinta. Marty Sampson, un lider de inchinare de la Hillsong spune ca se strauduieste sa isi pastreze credinta.

George Thomas: Recent, am stat de vorba cu John Cooper, solistul grupului Skillet, despre ce crede el ca ar fi problema declansatoare al acestui fenomen.

John, de ce ai simtit nevoia de a scrie acea postare?

John Cooper, Skillet, solist: In primul rand, ma bucur sa particip la aceasta emisiune. Intentia mea nu este acea de a ataca pe cineva, nu am scris din ura sau din suparare. Am fost trist, m-am simtit deprimat. Acesti oameni mi-au influentat viata, viata copiilor mei, viata prietenilor mei, biserica mea. Este trist si descurajator. Vreau sa indem Biserica sa sublinieze importanta Cuvantului lui Dumnezeu. Adevarul absolut este faptul ca Isus este Calea. Platformele retelelor de socializare sunt asa de mari si aceste voci sunt asa de puternice. Eu vreau doar sa imi exprim tristetea privind aceasta problema. Sa fim cinceri, nu m-am gandit ca cineva va citi postarea mea insa ma intristeaza acest fapt. Indemn Biserica sa se accepte din nou proeminenta Cuvantului lui Dumnezeu, sa accepte adevarul absolut potrivit caruia Isus este Calea. Platformele retelelor de socializare sunt asa de mari si aceste voci sunt asa de puternice. Am vrut doar sa spun ca acest fapt m-a intristat. Nici nu m-am gandit ca cineva imi va citi postarea. Insa acest fapt ma intristeaza si fac apel Bisericii sa se intoarca la Evanghelie, la adevarul Cuvantului lui Dumnezeu care nu se schimba niciodata.

George Thomas: John, in postarea ta ai avertizat crestinii sa nu considere liderii de inchinare si pe alti oameni influenti, chiar si pe tine, ca fiind cei mai influenti oameni ai crestinismului. Explica-ne ce intelegi prin asta.

John Cooper, Skillet, solist: Daca arati asa cum trebuie, daca canti asa cum trebuie, poti deveni o persoana foarte influenta in cultura crestina din prezent. Din nefericire, Biserica, eu, biserica mea, familia mea, asteapta distractie. Nu ne inchinam lui Dumnezeu asa cum se cuvine ci cautam oameni care sa ne ofere distractie. Astfel, promovam oamenii sa cante asa cum trebuie si trecem cu vederea cuvintele din cantece. Am scris multe cantece pentru Skillett care nu as vrea sa fie cantate in biserici deoarece le lipseste acuratetea teologica si nu reflecta caracterul lui Dumnezeu. Nu vreau ca oamenii sa asculte de mine ci de Cuvantul lui Dumnezeu, de oameni care au fost unsi de Dumnezeu si au primit darul de la Dumnezeu pentru a vesti Cuvantul.

George Thomas: Ai vorbit despre proeminenta Cuvantului lui Dumnezeu. Sa vorbim putin despre acest subiect. Indemni credinciosii sa redescopere proeminenta si valoarea Cuvantului lui Dumnezeu. De ce este asta asa de important?

John Cooper, Skillet, solist: Este important deoarece vedem cum se raspandeste acest fenomen nu doar in biserica ci si in societate. Noi suntem nepotii generatiei din anii ‘60 care, conform mentalitatii post-moderne, nu au crezut intr-un adevar absolut pentu toata lumea. Se canta despre orice. La universitati se canta despre politica, nimeni nu stie care este adevarul. Biserica ar trebui sa umple culutra cu Imparatia lui Dumnezeu. Insa noi lasam culura sa patrunda in Biserica, ce nu este corect. In aceasta lume, doar Isus este Cel ce nu se va schimba niciodata. Nimic altceva nu va dainui, tot restul este schimbator insa Cuvintele Sale sunt eterne. Isus Hristos este acelaşi ieri şi azi şi in veci! Daca nu ne tinem de acest adevar, pierdem totul.

George Thomas: Ultima intrebare, pe scurt. Esti prezent in viata muzicala crestina de multi ani. Cum reusesti sa pastrezi echilibrul, sa ramai credincios Cuvantului lui Dumnezeu?

John Cooper, Skillet, solist: Citesc Cuvantul lui Dumnezeu, studiez Cuvantul lui Dumnezeu prin mesajele pastorilor mei si ale celor pe care ii ascult. Eu nu sunt un teolog. Pastrez echilibrul pentru ca accept adevarul care si atunci cand acel adevar poate fi incomod. Nu imi este mereu usor sa ascult de Dumnzeu. Am inteles ca daca nu reusesc sa accept pe deplin identitatea lui Dumnezeu atunci eu sunt cel care trebuie sa se schimbe, nu Dumnezeu. Asta inseamna calitatea de Domn. Trebuie sa instruim mai bine aceasta generatie tanara, sa predicam adevarul. Nu ma refer doar la lideri. Oamenii Bisericii nu trebuie sa caute distractia, sa caute sa asculte cantece bune ci sa caute adevarul. Daca ideile noastre sunt gresite atunci trebuie sa ne schimbam viziunea noastra legata de identitatea lui Dumnezeu.

George Thomas: Minunat. Iti multumesc John pentru parerea ta si pentru participare.

John Cooper, Skillet, solist: Mi-a facut placere.

Stire prezentata in cadrul emisiunii Mapamond crestin 788 – august 2019.

Citeste aici ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.