Turcia atacă Kurdistanul Irakian Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  25.06.2020

Turcia lovește Kurdistanul Irakian prin atacuri aeriene. Operațiunea Eagle Claw, atacă grupurile teroriste suspecte din zonă. Însă, Nadine Maenza de la Centrul american privind Libertatea Religioasă Internațională a spus echipei de știri CBN că acele atacuri terorizează și minoritățile religioase, ca de exemplu pe yazidiți.

Nadine Maenza: Marad Izmil, un lider yazidi, mi-a spus că familia s-a locuiește într-o tabără în Munții Sinjar, la doar la 2 km de locul unde se desfășoară atacurile aeriene. Viața lor este din nou pusă în pericol, sunt traumatizați din nou. Se pare că ei nu vor să nimerească țintele, ci vor doar să îi sperie să nu mai vină. Oare îi atacă deoarece vor să îi împiedice pe yazidi să mai vină sau să mai transmită mesajul că ar fi periculoși și trebuie atacați? Totuși, acest lucru nu pare să fie în concordanță cu adevărul de la fața locului.

Și încă un aspect, în zonă se află și biserici creștine.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 832, difuzată în iunie 2020.

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele știri și reportaje creștine, urmărește noua pagină de FACEBOOK @StirileAlfaOmega!

Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri