Turneul lui Franklin Graham se încheie la Londra cu 700 de persoane care L-au ales pe Isus

Adaugat la :  2.08.2022

Sâmbătă, 16 iulie, evanghelistul Franklin Graham și-a încheiat turneul God Loves You din Marea Britanie, la Centrul ExCel, din Londra, cu prezența a peste 7.600 de persoane. El a participat la mai multe evanghelizări în patru orașe în luna mai, și le-a spus la mai mult de 11.000 de cetățeni britanici că sufletele lor tânjesc după o relație personală cu Dumnezeu. Sute de persoane din Liverpool, Newport și Sheffield au răspuns la acest mesaj – invitându-L pe Isus Hristos în inimile și în viețile lor, iar alte 700 de persoane au răspuns chemării la Evanghelie, la Londra.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje din perspectivă creștină accesând pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega Click pentru alte știri și reportaje din perspectivă creștină: https://alfaomega.tv/stiri Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm: - pe site: https://alfaomega.tv/ - pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/ - pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/ - pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega - pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv -pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.