Uganda ar putea deschide o ambasadă la Ierusalim

Adaugat la :  13.02.2020

Uganda a anunțat, citez: ”Studiem posibilitatea de a deschide o ambasadă la Ierusalim.” Președintele Ugandei Museveni a făcut această declarație după ce s-a întâlnit cu prim-ministrul israelian Beniamin Netanyahu. Cei doi lideri au subliniat legătura strânsă dintre Israel și Uganda și au stabilit să colaboreze în domeniul agriculturii, al tehnicii și în alte domenii. Președintele Ugandei este un creștin evanghelic și mulți creștini din acea țară celebrează Israelul ca fiind locul nașterii credinței lor.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 813 – februarie 2020. Fii la curent cu știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri