Un afacerist cheltuie sute de mii de dolari cumpărând artefacte naziste. De ce?

Adaugat la :  19.12.2019

Un om de afaceri creștin din Liban care a cheltuit sute de mii de dolari cumpărând artefacte naziste, a fost dinstins la Ierusalim, la casa președintelui. Abdullah Chatila a cumpărat obiectele nu pentru că l-ar fi admirat pe Hitler, ci pentru a nu ajunge în mâinile celor care îl admiră pe liderul nazist. El și-a cheltuit banii la o licitație în Germania. Apoi, a donat artefactele naziste unei organizații evreiești. Chatila a spus președintelui Israelului că a trebuit să ia atitudine împotriva antisemitismului.

Abdallah Chatila, om de afaceri creștin din Liban: Justiția este importantă și este foarte important să faci ceea ce trebuie. Eu înțeleg cât de important este acest gest pentru poporul evreu. Aș vrea ca mesajul să treacă granița lumii evreieiști.

Obiectele, printre care și pălăria lui Hitler, sunt la Muzeul Holocaustului din Ierusalim.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 805 - decembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri