Un băiețel își schimbă întreaga familie

Adaugat la :  16.01.2020

În Ucraina, părinții lui Daniel se certau într-una. Astfel, el a început să se roage pentru ei. Apoi, situația s-a îmbunătățit. Daniel a crezut cu tărie în puterea rugăciunii datorită desenelor animate Cartea Cărților de la CBN.

Reporter: Daniel, un băiat de 8 ani, a auzit de Dumnezeu pentru prima dată în timpul unei vizite la bunica lui.

Daniel: Bunica mea mi-a citit despre Dumnezeu dintr-o carte de povești. Am vrut să aflu cine este El. Am început să o rog pe mama zilnic să mă ducă la biserică.

Reporter: În cele din urmă, mama lui Daniel l-a dus la biserică. Acolo a văzut emisiunea Cartea Cărților de la CBN pentru prima dată.

Daniel: Am urmărit povestea lui David și Goliat în care un băiețel a învins un uriaș. Am înțeles că el a fost ajutat de Dumnezeu.

Reporter: Daniel a decis să stea de vorbă cu învățătoarea lui după ore.

Daniel: Am rugat-o să mă învețe să mă rog. Ea m-a ajutat să mă rog ca să Îl accept pe Isus ca Mântuitor.

Reporter: Acasă, mama lui Daniel, Ira, a observat o schimbare în comportamentul fiului său.

Ira, mama lui Daniel: El a început să se roage, să asculte de Dumnezeu și să mă învețe și pe mine.

Reporter: Părinții lui Daniel s-au certat des și erau pe cale să divorțeze.

Daniel: Am înțeles că trebuie să mă rog pentru ei. Astfel, m-am dus în baie și

m-am rugat ca părinții mei să nu se mai certe.

Ira: Îmi amintesc când m-am certat cu soțul meu la telefon și Daniel a auzit totul. Deodată, cu colțul ochiului, l-am văzut cum se ruga pe genunchi. Am rămas șocată.

M-am tot gândit la ce a făcut.

Reporter: Daniel a continuat să se roage și situația s-a schimbat.

Ira: Daniel ne-a încurajat mereu. Mi-a spus să citesc Biblia. Să ne rugăm înainte de a mânca. El ne-a dus la biserică și continuăm să mergem datorită fiului nostru.

Reporter: Părinții lui Daniel s-au rugat ca să devină creștini.

Ira: Acum, în casa noastră domnește pacea și ne bucurăm cu toții de această pace.

Tatăl lui Daniel: Vă mulțumim pentru Cartea Cărților. Ne-a schimbat viața și m-a schimbat și pe mine.

Daniel: Vă mulțumesc pentru un desen animat așa de minunat, pentru Cartea Cărților!

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 809 - ianuarie 2020. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri