Un bărbat a decis să dea înapoi un artefact furat

Adaugat la :  26.03.2020

Din cauza acestei pandemii, oamenii au mult timp să reflecteze asupra vieții lor și asupra acțiunilor lor. Cel mai bun exemplu este decizia unui bărbat israelian care recent a decis să înapoieze autorităților un artefact pe care l-a furat în urmă 15 ani. Acest bărbat care rămâne anonim a furat o balistă din Orașul lui David. Potrivit experților, acest artefact are 2.000 de ani și a fost folosit la catapulte în timpul distrugerii Ierusalimului de către romani în anul 70d.Hr. Bărbatul a decis să dea artefactul înapoi când a izbucnit epidemia de coronavirus deoarece el a crezut că, citez „se apropie sfârșitul lumii” și a venit timpul să își îndrepte greșelile.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 819 - martie 2020. Fii la curent cu știri și reportaje creștine:https://alfaomega.tv/stiri