Un dar pentru Israel Mapamond creștin 826

Adaugat la :  13.05.2020

O statuie mare din bronz, reprezentând leul lui Iuda, a fost adusă la Ierusalim datorită unei donații generoase făcute Israelului de câțiva creștini evanghelici. Grupul evanghelic a oferit Israelului această statuie care a fost plasată în Grădina Bloomfield. Statuia simbolizează prietenia.

Fleur Hassan-Nahoum, viceprimarul Ierusalimului: Suntem foarte mulțumitori să avem o statuie care nu este doar un simbol al puterii, al gloriei poporului evreu, ci și simbolul prieteniei dintre creștinii evanghelici din Statele Unite și israelieni, în capitala eternă a statului.

Statuia urma să fie inaugurată la Micul dejun cu rugăciune din Ierusalim în iunie, dar evenimentul a fost amânat din cauza crizei cauzate de pandemie.

Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 826, difuzată în mai 2020. Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne pe Facebook, acolo publicăm materiale pe care nu le vei vedea pe aici: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

Avem și cont de Instagram, aruncă o privire: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Diverse materiale te așteaptă pe Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ