Un misionar american a fost ucis de cel mai izolat trib din lume

Adaugat la :  6.12.2018

Moartea misionarului John Chau a atras atentia lumii in aceasta saptamana. Se spune ca Chau a fost vazut ultima data de niste pescari in timp ce se indrepta spre Insula Santinelei de Nord. El a incercat sa ajunga pe insula izolata pentru a raspandi Evanghelia. Pescarii au spus ca au vazut cum locuitorii acelei insule au dus trupul neinsufletit al unui barbat pe plaja. Ei presupun ca este vorba de Chau. In lumea intreaga, misionarul a fost criticat pentru ca a expus locuitorii insulei bolilor moderne. Organizatia All Nations din Kansas City de care a apartinut misionarul a declarat ca el a luat masuri preventive, printre care 13 vaccinuri si a fost pus in carantina inainte de a pleca spre insula.

Mary Ho: De la varsta de 18 ani a simtit o chemare de la Dumnezeu pentru a raspandi dragostea lui Dumnezeu si bunatatea lui Dumnezeu in randul locuitorilor Insulei Santinelei de Nord. In ultimii opt-noua ani, el s-a pregatit pentru a putea sluji pe Insula Santinelei de Nord. El a fost pregatit din toate punctele de vedere. Noi l-am sustinut din acest punct de vedere.

Chiar si la cateva zile dupa uciderea misionarului de catre membrii tribului local, autoritatile indiene inca nu au reusit sa ii recupereze corpul. Cum va influenta acest eveniment lucrarea misionarilor crestini? Recent, Mark Martin a stat de vorba cu dr. Corne Bekker, rectorul Seminarului Teologic al Universitatii Regent.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 751 - decembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri