Un nou guvern?

Adaugat la :  11.05.2021

Benjamin Netanyahu își poate pierde poziția de prim-ministru în curând. Președintele Israelului l-a ales pe Yair Lapid, liderul partidului de centru Yesh Atid să formeze următorul guvern după ce Netanyahu a eșuat în această privință.

Yair Lapid, liderul partidului Yesh Atid: E timpul să reamintim israelienilor că alegerea este în mâinile noastre. Abilitatea de a schimba situația este în mâinile noastre. Azi vom crea un guvern.

Emily Jones, reporter: Lapid trebuie să formeze un guvern cu adversari de dreapta, de stânga și de centru, care nu sunt de acord în multe probleme, dar sunt uniți în înlăturarea lui Benjamin Netanyahu din poziția sa de prim-ministru. Dacă Lapid va reuși, atunci va pune capăt mandatului lui Netanyahu care a durat 12 ani, cel mai lung mandat din istoria țării.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Știre prezentată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 878, difuzată la Alfa Omega TV în mai 2021.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională