Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Un proiect de lege irlandez vizeaza Israelul

Adaugat la :  5.06.2019
Vizualizari :  5
+ Add To

Un proiect de lege din Irlanda ar putea avea consecinte profunde atat asupra cetatenilor irlandezi, cat si asupra cetatenilor israelieni. Asa cum ne va spune Chris Mitchell din Ierusalim, daca legea va fi adoptata, atunci turistii irlandezi care viziteaza Israelul nu vor putea cumpara bunuri de la unii vanzatori evrei.

Potrivit proiectului de lege, cetatenii irlandezi nu pot cumpara bunuri si servicii de la cetateni israelieni care, dupa cum considera ei, traiesc pe un teritoriu ocupat. Astfel, va fi ilegal sa cumpere inghetata, o vedere sau o sticla cu apa, aici, in Orasul Vechi din Ierusalim.

Karen Ievers, cetatean irlandez: Am cumparat inghetata si apa din Orasul Vechi, de langa Poarta Jaffa. Daca legea va fi votata, atunci toate astea vor fi ilegale.

Cetatenii irlandezi Karen si Norman Ievers si gemenii lor Natalie si Nathaniel viziteaza des Israelul.

Norman Ievers, cetatean irlandez: Aceasta este o violare a libertatii noastre.

Daca legea va fi votata, un cetatean irlandez acuzat cu nerespectarea acestei legi poate ajunge sa plateasca 250.000 de dolari si sa stea pana la cinci ani in inchisoare. Expertul in legea internationla, profesorul Eugene Kontorovich spune ca acest proiect de lege este radical.

Eugene Kontorovich, director Kohelet Policy Forum: Proiectul de lege din Irlanda este cea mai extrema lege propusa impotriva Israelului, din afara lumii arabe. Daca vii in Orasul Sfant si cumperi apa sfintita sau un sal de rugaciune din Israel sau carti religioase si le duci inapoi in Irlanda, ajungi la inchisoare.

Karen Ievers: Noi iubim Israelul, suntem sionisti crestini, noi sustinem poporul evreu si poporul palestinian. Suntem de parere ca acest proiect de lege este nedrept.

Eugene Kontorovich: Proiectul de lege nu a fost votat deoarece guvernul irlandez este constient de consecintele cu care se vor confrunta companiile irlandeze care fac comert cu America si multe dintre companiile americane mari ca Apple care fac comert cu Irlanda. America are legi stricte impotriva celor care boicoteaza Israelul.

Intre timp, familia Ievers spera ca dupa urmatoare vizita la Israel, nu vor ajunge la inchisoare.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 777 - iunie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Biserici dintr-o alta zona a Regatului Unit asteapta ca oamenii sa mearga la ei. Crestinii din orasul Swansea din Tara...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 17

Cateva postari pe retelele de socializare au cauzat controverse in Biserica. Josh Harris care a scris cartea de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Va prezentam in continuare ultimele noutati din Israel. Va spunem ce se intampla in Israel si in Orientul Mijlociu. In...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Cea mai numeroasa delegatie bipartizana a Camerei Reprezentantilor din SUA a vizitat Israelul in aceasta saptamana...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 2

Apa Marii Moarte, cu altitudinea cea mai joasa de pe glob, scade in ritm alarmant. Apa marii cunoaste o evaporare fara...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Mormintele patriarhilor din Hebron sunt locurile de veci ale lui Avraam si a familiei sale. Geneza spune ca Avraam a...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Milioane de crestini din Nigeria au fost nevoiti sa isi paraseasca casele lor de gruparea terorista Boko Haram...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Situatia din Hong Kong domina emisiunile de stiri de zece saptamani datorita protestelor masive pentru apararea...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

In Regatul Unit, un tobogan de carnaval plasat intr-o biserica a starnit reactii diferite. Este vorba de Caredrala din...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

De-a lungul Bibliei intalnim femei credincioase care au implinit diverse lucrari in casa lor, in biserica si in...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.