Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Un proiect de lege irlandez vizeaza Israelul

Adaugat la :  5.06.2019
Vizualizari :  5
+ Add To

Un proiect de lege din Irlanda ar putea avea consecinte profunde atat asupra cetatenilor irlandezi, cat si asupra cetatenilor israelieni. Asa cum ne va spune Chris Mitchell din Ierusalim, daca legea va fi adoptata, atunci turistii irlandezi care viziteaza Israelul nu vor putea cumpara bunuri de la unii vanzatori evrei.

Potrivit proiectului de lege, cetatenii irlandezi nu pot cumpara bunuri si servicii de la cetateni israelieni care, dupa cum considera ei, traiesc pe un teritoriu ocupat. Astfel, va fi ilegal sa cumpere inghetata, o vedere sau o sticla cu apa, aici, in Orasul Vechi din Ierusalim.

Karen Ievers, cetatean irlandez: Am cumparat inghetata si apa din Orasul Vechi, de langa Poarta Jaffa. Daca legea va fi votata, atunci toate astea vor fi ilegale.

Cetatenii irlandezi Karen si Norman Ievers si gemenii lor Natalie si Nathaniel viziteaza des Israelul.

Norman Ievers, cetatean irlandez: Aceasta este o violare a libertatii noastre.

Daca legea va fi votata, un cetatean irlandez acuzat cu nerespectarea acestei legi poate ajunge sa plateasca 250.000 de dolari si sa stea pana la cinci ani in inchisoare. Expertul in legea internationla, profesorul Eugene Kontorovich spune ca acest proiect de lege este radical.

Eugene Kontorovich, director Kohelet Policy Forum: Proiectul de lege din Irlanda este cea mai extrema lege propusa impotriva Israelului, din afara lumii arabe. Daca vii in Orasul Sfant si cumperi apa sfintita sau un sal de rugaciune din Israel sau carti religioase si le duci inapoi in Irlanda, ajungi la inchisoare.

Karen Ievers: Noi iubim Israelul, suntem sionisti crestini, noi sustinem poporul evreu si poporul palestinian. Suntem de parere ca acest proiect de lege este nedrept.

Eugene Kontorovich: Proiectul de lege nu a fost votat deoarece guvernul irlandez este constient de consecintele cu care se vor confrunta companiile irlandeze care fac comert cu America si multe dintre companiile americane mari ca Apple care fac comert cu Irlanda. America are legi stricte impotriva celor care boicoteaza Israelul.

Intre timp, familia Ievers spera ca dupa urmatoare vizita la Israel, nu vor ajunge la inchisoare.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 777 - iunie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

Dupa ce ciclonul Fani a lovit coasta Indiei luna trecuta, omorand cel putin 16 oameni, organizatia caritabila pentru...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 418

In timp ce tulburarile politice continua sa provoace diviziuni pe tot teritoriul Marii Britanii, mii de crestini s-au...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Cu 15 ani in urma, la Bistrita s-au pus bazele unui proiect de suflet prin care s-au ridicat aproape 60 de case...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 135

Crestinii sunt chemati sa raspandeasca Evanghelia si sa slujeasca oamenilor, la fel cum a facut-o Domnul Isus Hristos....

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 71

Datorita copiilor care vin la biserica, Dumnezeu va schimba viata locuitorilor din satul Serinane. Oamenii din acest...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 8

Buna dimineata! Sunt doctorul Brian. Va rog sa-mi acordati un moment si sa va alaturati mie in rugaciune inainte de a...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Recent, in Washington, D.C. nu a mai fost nicio separare intre Biserica si stat. Intreaga Biblie a fost expusa. Insa,...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 225

O echipa de crestini rusi a mers in zonele indepartate ale Mongoliei cu Evanghelia. Mongolia este cunoscuta ca...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Acum 44 de ani, fortele armate ale Vietnamului de Nord au ocupat teritoriul vecinilor lor din sud. Multi au decis sa...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 3

In 1975, Vinh Chung si familia sa au reusit sa paraseasca Vietnamul si sa fuga de asaltul comunistilor pe o barca....

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 4
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.