Un val de botezuri în California Știre Alfa Omega Mapamond creștin 845

Adaugat la :  23.09.2020

O biserică din California a botezat recent aproape 1.000 de oameni. Calvary Chapel din Chino Hills a ținut o slujbă în aer liber la Corona Del Mare State Beach în Newport Beach California. Liderul bisericii a spus că numărul obișnuit al celor care sunt botezați este de 300, însă au apărut de trei ori mai mulți oameni. Având în vedere alte evenenimente evanghelice din această vară, potrivit lui Gina Gleason, California trece printr-o trezire spirituală.

Distribuie clipul dacă ți-a plăcut.

Pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 845, difuzată în septembrie 2020.

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV