Vestirea Evangheliei dintr-o barcă Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  15.07.2020

În prezent, noul coronavirus a redefinit modul în care mergem la biserică. În Virginia Beach oamenii merg la biserică la o barcă de pe plajă, și anume la ceea ce se numește ”biserica pe barcă”.

Wendy Griffith: A fost o dimineață perfectă. Pentru cei care nu se pot decide între a fi în aer liber într-o zi frumoasă de vară și a merge la biserică, biserica pe bărci de aici, de la First Landing State Park din Virginia Beach, oferă soluția perfectă.

Caroline: Mi-a fost dor de biserică, așa cum le-a fost multor familii. Avem patru copii. Ei au putut să fie aici, într-o zi frumoasă, să se închine, să asculte Cuvântul și să se joace pe plajă. A fost o dimineață deosebită de Ziua Tatălui.

Adam Cates: ”Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe Singurul Lui Fiu…”

Wendy Griffith: Mai multe biserici locale participă la acțiunea ”biserica pe barcă.” Pastorul Adam Cates de la Big House Church a vorbit despre dragostea lui Dumnezeu.

Adam Cates: În Evanghelii, Isus a predicat cele mai cunoscute mesaje ale Sale de pe o barcă. Există un motiv pentru care oamenii vin la țărm, vin pe plajă, vin cu barca. Ceva ne leagă prin duh și prin apă.

Wendy Griffith: Organizatorul și fostul guvernator Bob McDonnell spune că inspirația pentru biserica pe barcă i-a venit dintr-o experiență similară pe care a avut-o la Smith Mountain Lake în Virginia.

Guv. Bob McDonnell: Am copiat ideea de biserică pe barcă de la Smith Mountain Lake și am început să planificăm acum vreun an. Este providențial faptul că planificarea a dus la organizarea bisericii pe barcă în mijlocul pandemiei, când oamenii caută o modalitate de a se închina împreună.

Wendy Griffith: Co-organizatoarea Cheryl McLeskey speră că Biserica pe barcă îi va inspira și pe cei care nu Îl cunosc pe Domnul.

Cheryl McLeskey: Am vrut mereu să adun oamenii care nu Îl cunosc pe Domnul și nu se duc duminică la biserică. Dacă reușim să atingem o singură persoană cu Evanghelia atunci a meritat, iar noi vom fi foarte mulțumiți.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 835, difuzată în iulie 2020.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega