Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Vestirea Evangheliei dintr-o barcă Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  15.07.2020

În prezent, noul coronavirus a redefinit modul în care mergem la biserică. În Virginia Beach oamenii merg la biserică la o barcă de pe plajă, și anume la ceea ce se numește ”biserica pe barcă”.

Wendy Griffith: A fost o dimineață perfectă. Pentru cei care nu se pot decide între a fi în aer liber într-o zi frumoasă de vară și a merge la biserică, biserica pe bărci de aici, de la First Landing State Park din Virginia Beach, oferă soluția perfectă.

Caroline: Mi-a fost dor de biserică, așa cum le-a fost multor familii. Avem patru copii. Ei au putut să fie aici, într-o zi frumoasă, să se închine, să asculte Cuvântul și să se joace pe plajă. A fost o dimineață deosebită de Ziua Tatălui.

Adam Cates: ”Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe Singurul Lui Fiu…”

Wendy Griffith: Mai multe biserici locale participă la acțiunea ”biserica pe barcă.” Pastorul Adam Cates de la Big House Church a vorbit despre dragostea lui Dumnezeu.

Adam Cates: În Evanghelii, Isus a predicat cele mai cunoscute mesaje ale Sale de pe o barcă. Există un motiv pentru care oamenii vin la țărm, vin pe plajă, vin cu barca. Ceva ne leagă prin duh și prin apă.

Wendy Griffith: Organizatorul și fostul guvernator Bob McDonnell spune că inspirația pentru biserica pe barcă i-a venit dintr-o experiență similară pe care a avut-o la Smith Mountain Lake în Virginia.

Guv. Bob McDonnell: Am copiat ideea de biserică pe barcă de la Smith Mountain Lake și am început să planificăm acum vreun an. Este providențial faptul că planificarea a dus la organizarea bisericii pe barcă în mijlocul pandemiei, când oamenii caută o modalitate de a se închina împreună.

Wendy Griffith: Co-organizatoarea Cheryl McLeskey speră că Biserica pe barcă îi va inspira și pe cei care nu Îl cunosc pe Domnul.

Cheryl McLeskey: Am vrut mereu să adun oamenii care nu Îl cunosc pe Domnul și nu se duc duminică la biserică. Dacă reușim să atingem o singură persoană cu Evanghelia atunci a meritat, iar noi vom fi foarte mulțumiți.


Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 835, difuzată în iulie 2020.


Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.