Victimele războiului Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  26.11.2020

Deși luptele au luat sfârșit în Armenia, oamenii încă mai resimt efectele războiului recent cu Azerbaidjan. Orphans Promise de la CBN oferă îngrijire și ajutoare copiilor armeni prin centrele sale de instruire din întreaga țară. Copiii primesc mâncare consistentă și gustări când ajung la centre. Aici sunt ajutați și cu temele de casă, ore de engleză și de informatică. Centrele de instruire le amintesc copiilor de dragostea lui Dumnezeu și le dau o șansă de a uita de conflictul care îi înconjoară.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 854, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega