Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Zau Seng, voluntar în Siria, a murit în urma unor bombardamente

Adaugat la :  14.11.2019

Criza din Siria scoate la iveală partea întunecată a omenirii, dar poate scoate la iveală și partea cea mai bună. Așa cum ne va spune Emily Jones din Ierusalim, un bărbat creștin a lăsat familia sa în urmă pentru a contribui la salvarea răniților din zona de război. Din nefericrie, el a plătit cu moartea.


Emily Jones, reporter: Un cameraman creștin și medic care și-a pus viața în pericol pentru a salva viețile victimelor invaziei Truciei în nord-estul Siriei a murit. Zau Seng, un voluntar de la Free Burma Rangers a fost ucis de bombardamentele armatei turce. El a murit în timp ce slujea pe linia de front și în timp ce îi trata pe cei răniți. A dus ajutoare și i-a sprijinit pe cei care au fost mutați din cauza actelor violente. Dave Eubank, șeful organizației Free Burma Rangers spune că echipa sa va continua să salveze vieți în memoria lui Zau.


Dave Eubank, șeful organizației Free Burma Rangers: Acum doare foarte mult, dar folosindu-ne de această durere, de această pierdere, vom fi în continuare o lumină, vom împărtăși iubire și vom ajuta cum putem. Vrem să facem toate astea în onoarea lui Zau și în amintirea lui Zau.


Emily Jones: Zau a lăsat în urmă o soție și o fiică care a implinit un an în ziua în care Zau a murit.

Știre prezentată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 800 - noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.