DOC Knox - Vineri, 13 octombrie 2017, ora 22, la AOTV

Adaugat la :  3.10.2017

Renegat. Reformator. Revolutionar. La cinci secole dupa moartea sa, influenta lui John Knox inca poate fi simtita in Scotia natala si in toata lumea. Prezentat de actorul scotian Phillip Todd, ”Knox” arunca o privire asupra vietii si mostenirii lasate de unul din cei mai mari reformatori ai Bisericii. Pasim pe urmele lui John Knox, din Scotia pana in Frankfurt si Geneva, in calatoria sa de la preot catolic la predicator protestant inflacarat, care s-a confruntat cu cea mai faimoasa regina scotiana din toate timpurile.

DOC: Knox - Vineri, 13 octombrie 2017, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv