DOC Trezirile din Tara Galilor - Miercuri, 4 octombrie 2017, ora 23, la AOTV

Adaugat la :  3.10.2017

Trezirile care au avut loc intre anii 1859 si 1904 in Tara Galilor sunt exemple demne de urmat. Fiecare dintre ele a avut loc pe fondul dedicarii la rugaciune, predicare a pocaintei in interiorul bisericii si o trezire spirituala la nivelul intregii comunitati. In aceste perioade bisericile erau pline, rata criminalitatii si a bolilor s-a redus dramatic si crestinismul nominal a fost inlocuit de dragoste pasionala pentru Isus. Documentarul merge pe urmele marilor treziri, prezentand imapctul lor asupra lumii.

DOC: Trezirile din Tara Galilor - Miercuri, 4 octombrie 2017, ora 23, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv