DOC Universul nostru fascinant - Sambata, 23 septembrie 2017, ora 22, la Alfa Omega TV

Adaugat la :  21.09.2017

Pregatiti-va pentru o calatorie in spatiul cosmic, o calatorie intr-o lume a maretiei, a frumusetii fascinante, a necunoscutului. Cum a luat nastere Universul? Ce rol joaca fiintele umane in aceasta lume? Suntem singuri in Univers? Infinitul si maretia Cerului ne face sa ne punem o multime de intrebari fundamentale. Ce tine stelele si planetele pe orbita? Dupa ce legi sunt ele conduse? Au aparut ele la intamplare sau au fost gandite si create de Cineva? Documentarul va prezinta imagini telescopice uimitoare si opinii captivante ale unor oameni de stiinta si teologi, printre care Alister McGrath si John C. Lennox.

DOC: Universul nostru fascinant - Sambata, 23 septembrie 2017, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv