FILM Statornic in credinta - Luni, 19 iunie 2017, ora 22

Adaugat la :  16.06.2017

Statornic in credinta este un film artistic despre doi barbati tineri, ale caror familii se confrunta cu o neasteptata tragedie. Aceasta poveste emotionanta ne dezvaluie vietile lui Devin Wheeler si Matthew Daniel, in cautarea lor dupa pace si intelegere. in timp ce Devin ramane constant in credinta si gaseste putere si calauzire, Matthew se intoarce de la credinta, alegand calea invinovatirii si a frustrarii. Pe masura ce viata isi urmeaza cursul, fiecare dintre cei doi isi alege propriul drum. insa intr-un moment, drumurile lor se intersecteaza.

FILM: Statornic in credinta - Luni, 19 iunie 2017, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv