MAGAZIN TV Boicotarea Israelului - Sambata, 7 octombrie 2017, ora 22, la AOTV

Adaugat la :  3.10.2017

Boicotarea Israelului, ofera o perspectiva satirica, insirata de stiri, asupra impactului la nivel global a miscarii BDS, prin care se incearca boicotarea, retragerea investitiilor si sanctionarea statului Israel. Prin lentilele lui Stan Moore, regizorul premiat cu Emmy, gazda Brad Stine ii conduce pe telespectatori printr-un peisaj ametitor al impresiilor false, pentru a scoate la lumina radacinile antisemite ale acestei miscari. Prin comentarii, interviuri si titluri de stiri din toata lumea, documentarul ilustreaza cresterea inspaimantatoare, vizibila la nivel mondial, a sentimentelor antisemite, alimentate de miscarea BDS.

MAGAZIN TV: Boicotarea Israelului - Sambata, 7 octombrie 2017, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv