PREMIERA DOC Revolta gandirii - Sambata, 21 octombrie 2017, ora 22 la AOTV

Adaugat la :  11.10.2017

Intrand in conflict cu rolul traditional al bisericii, gandirea postmoderna a eliberat individul de ascultarea si loialitatea neconditionata fata de autoritate si conventii. Acest program abordeaza problemele ridicate de aceasta configuratie. Cum isi reinventeaza crediciosii credinta, ca sa ramana relevanti si convingatori? Cercetarile incisive realizate de producatorii acestui film apeleaza la opiniile unor experti in filozofie si teologie, pentru a discuta contextul credintei intr-o lume postmoderna.

PREMIERA DOC: Revolta gandirii - Sambata, 21 octombrie 2017, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv