RECOMANDARE CAV LIVE 26.10.2017 - De la respingere la acceptarea dragostei lui Dumnezeu

Adaugat la :  23.10.2017

Va invitam la o noua emisiune Calea Adevarul si Viata in direct cu tema De la respingere la acceptarea dragostei lui Dumnezeu pe 26 octombrie 2017, ora 21, live pe canalul Alfa Omega TV, pe internet si pe Facebook (https://www.facebook.com/alfaomegatv). Impreuna cu invitatul nostru, Fanel Serban (pastor, „Biserica Punctul Zero” din Brasov), vom vorbi atat despre dragostea si acceptarea lui Dumnezeu cat si despre radacinile si consecintele respingerii. De asemenea vom analiza si identifica formele de abuz care, pe parcurs, pot da nastere unor probleme de ordin fizic, spiritual si emotional.

Fiti alaturi de noi, urmariti emisiunea, trimiteti intrebarile dvs. si motivele de rugaciune. Vom raspunde intrebarilor si ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.284.913, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune