Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Cum poti si tu sa fii parte »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Cursuri de media

media_training_1Alfa Omega organizeaza trimestrial cursuri de instruire in domeniul multimedia pentru membrii bisericilor locale, pentru a-i pregati in noile tehnologii si a stimula creativitatea Bisericii. Cursurile se vor axa pe productie audio-video, jurnalism, web.

In perioada 20-21 Octombrie 2006, Alfa Omega, in colaborare cu World Vision Romania, a organizat un prim Curs intensiv de productie TV cu aproximativ 20 de participanti din toata tara. Acesta a fost urmat in luna Ianuarie 2007 de un al doilea curs cu participanti din bisericile timisorene, continuat si in anii urmatori.

Alfa Omega va continua si in viitor sa pregateasca tineri profesionisti crestini in domeniul media.

media_training_2Viziune

Transmiterea valorilor morale si principiilor biblice in Romania si in comunitaiile din SE Europei, intr-o forma accesibila si relevanta, prin mass-media.

Utilizarea mijloacelor specifice televiziunii in raspandirea valorilor moral-crestine in Romania.

Stimularea creativitaiii in domeniul mass-media, incurajarea bisericilor si organizaiiilor din Romania in folosirea uneltelor media.

media_training_3Scop

Sprijinirea activa a trupului lui Christos din Romania in folosirea noilor tipuri de media pentru a transmite mesajul Evangheliei intr-un mod modern si relevant.

Identificarea unor subiecte, tematici, de pe tot cuprinsul Romaniei, pentru a le putea folosi in cadrul canalului „Alfa Omega TV”.

Crearea unei retele de corespondenti nationali pentru o retea de stiri crestine.

media_training_4Obiective

Organizarea de cursuri trimestriale intensive de media pe diverse directii: audio-video, internet, stiri, cu participanti din domeniu

Implementarea si utilizarea facilitatilor web / internet / multimedia pentru biserici sau organizatii de misiune

Instruirea la nivel de cameraman + editare video primare (pentru nevoile bisericii + corespondente video, stiri din biserica si zona, ce vor putea fi difuzate pe canalul "Alfa Omega TV")

Instruire pentru inregistrari video mai complexe, la un standard mai ridicat de calitate (la 1, 2 sau 3 camere) in biserica (servicii religioase, mesaje, marturii) care vor putea fi difuzate pe canalul "Alfa Omega TV" sau alte televiziuni.

Implementarea de departament video/multimedia in cadrul bisericilor sau a diferitelor organizatii

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.