Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Cum poti si tu sa fii parte »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »
AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »

Videoteci - Opinii

videoteci_mariana_beloiuMariana Beloiu (profesoară)

"Folosim aceste casete la discuțiile cu părinții și la lecțiile de dirigenție cu elevii noștri.
Mi-au plăcut foarte mult casetele care se ocupă de educația tinerilor."

videoteci_ionica_olariuIonică Olaru (profesor)

"Utilizez de mai mulți ani materialele video la orele de dirigenție, sunt diriginte la clasa a XII - a, impactul este foarte bun, toată bombardarea minților cu programe pline de violență și sex din media face ca în viața lor și mai ales în inima lor, să se creeze o stare de confuzie și de aceea este nevoie de o informație curată și corectă prezentată adecvat prin noile metode didactice vizuale actuale.

videoteci_mihaela_chiraMihaela Chira (profesoară)

"Din practica efectuată în clasă am observat că elevii au nevoie de vizualizarea celor spuse în special pentru cei mici, de exemplu, pentru pasajele din Biblie ...
Este nevoie de o videotecă a școlii și sperăm să ajute mai bine la cunoașterea și înțelegerea lecțiilor prezentate în clasă".

videoteci_oana_trambitaOana Trâmbiță (profesoara)

"... privind programele de pe casete, copii au devenit conștienți de unele pericole ce există în realitate. Am discutat unele programe și la orele de engleză, discuțiile preliminare de introducere a unui subiect au fost eliminate, convingerile elevilor după urmărirea programelor fiind corecte, foarte clare și bine fixate ... am observat o reacție uimitoare !"

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.