Proiect - Campania media PRO-VIAȚĂ - martie 2019

Scris în . Publicat în Partener-Proiecte.

Campania multimedia Pro-Familie și Pro-Viață, desfășurată pe TV și online în luna martie 2019, s-a încheiat. Mulțumim celor care v-ați rugat și ați fost parte! Iată câteva idei privind succesul acestui proiect.

Canalul Alfa Omega TV

În luna martie 2019, am difuzat pe TV pe canalul Alfa Omega TV aproximativ 100 de ore de programe pro-viață, traduse sau produse de noi (filme, documentare, mărturii, interviuri, emisiuni).

Site-ul alfaomega.tv

- 290 de pagini și clipuri video publicate pe site în secțiunile pro-viață, sexualitate sau relații-familie (articole/interviuri/mărturii/statistici)
- 19.000 de vizite în total pe secțiunea pro-viață din site în martie 2019  (adică 14% din totalul traficului pe site-ul alfaomega.tv). Față de 2018, vizitele la secțiunea pro-viață în aceeași perioadă au crescut cu 58% în 2019.
- TOP 5 pagini vizitate în secțiunea pro-viata in martie (și în top 10 pagini accesate în site-ul alfaomega.tv în martie 2019):
1. Mama lui Andrea Bocelli: „Medicii mi-au spus să fac avort”  (3.215 accesari)
2. Céline Dion este în viață datorită unui preot (2.207 accesari)
3. Mama lui Cristiano Ronaldo: „Am vrut să fac avort, dar Dumnezeu nu m-a lăsat”  (1.392 accesari)
4. 10 motive să nu faci avort   (1.379 accesari)
5. ADOPȚIA - Mărturia unui copil adoptat și a unei mame adoptive
  (1.339 accesari)

Facebook

- 104 postări pro-viață în martie 2019 (clipuri video, linkuri spre site, poze, versete, intrebari, etc) - o medie de 3,3 postări pe zi
- În medie, 110.000 oameni au văzut postările Alfa Omega TV în fiecare zi (62% crestere fata de februarie, deși nu toate postările noastre au fost pe tema pro-viață/pro-familie)
- 2308 interacțiuni zilnice, în medie, la materialele noastre, în martie 2019 (like/love/sad/etc; comentarii, share-uri) față de 1557 în februarie (48% creștere față de februarie 2019)
- Cea mai discutată postare pro-viață a fost întrebarea: Sunteti de acord cu educatia sexuala in scoli? (1315 comentarii, 592 reactii)
- Cea mai văzută mărturie pro-viață: Mama lui Andrea Bocelli: Medicii mi-au spus sa fac avort (34.000 persoane au vazut postarea)
- Cel mai văzut articol pro-viață: 10 motive sa nu faci avort (31.000 persoane au vazut postarea)

Mulțumim tuturor celor care ați sprijinit acest proiect și lucrarea Alfa Omega, fiți parte și în continuare!


Alfa Omega TV

Proiect - Campania media PRO-VIAȚĂ - martie 2019

În ultimele decenii, 20-25 de milioane de vieţi au fost stinse prin avort, în România. Ţara noastră e prima în Europa şi a doua în lume ca număr de avorturi raportat la numărul de locuitori. Această tragedie ne provoacă să luăm atitudine, să devenim apărătorii acestor vieţi fără valoare în ochii multora, dar cu valoare în ochii lui Dumnezeu.

Alfa Omega TVO femeie care a avortat mărturisea: “Avortul nu este o scăpare. Este o încărcare psihică, sufletească, o greutate emoțională, o depresie veșnică, o singurătate pe care o simți o viață, este o crimă, un măcel, un suflet nevinovat tocat mărunt. Un pui de om care simte absolut tot și nu se poate apăra.“

Ca și creștini, nu suntem chemați să judecăm pe cei ce fac avort, ci să acționăm pentru prevenirea păcatului și pentru restaurarea societății prin dragoste. Asta ne dorim să facem noi, la Alfa Omega TV, și asta ne dorim să-i încurajăm și pe alții să facă, în comunitatea din care ei fac parte.

În luna martie, Alfa Omega TV desfășoară o CAMPANIE MULTIMEDIA PRO-VIAȚĂ (vezi www.alfaomega.tv/pro-viata). Difuzăm programe pe canalul Alfa Omega TV, publicăm articole şi clipuri video pe site şi media socială, susţinând valoarea vieţii create de Dumnezeu. Promovăm și proiecte pro-familie și pro-viață ale altora, cel mai notabil fiind Marșul pentru viață.

Anul trecut, în aceeaşi campanie, am difuzat ~100 de ore de programe pro-viață și pro-familie pe canalul Alfa Omega TV, iar zeci de mii de persoane au văzut materialele și postările noastre pro-viaţă online, pe site-ul nostru și pe media socială. Derulăm această campanie pro-viață din 2013.

Fii parte și tu

În 2019, dorim să facem măcar atât, dacă nu chiar mai mult. Dar avem nevoie de ajutorul tău, atât în rugăciune, cât şi financiar. Fii parte din acest proiect pro-familie și pro-viață, din luna martie 2019!

1. Susţine difuzarea unei ore de emisie TV a unui program pro-viaţă (mărturie, interviu, emisiune, documentar), cost 10 EURO/ora de emisie.

2. Susţine activitatea de publicare a materialelor online, 100 de lei acoperă o zi de materiale postate online şi promovarea lor plătită.

proiect pro viata stats martie2018 tv

proiect pro viata stats martie2018 digital

 

Vino și tu alături de noi! Să facem o diferență împreună, să acționăm pentru prevenirea păcatului și pentru restaurarea societății prin dragoste! Implică-te în rugăciune și financiar!

Donează

 

 

 

4176 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.