Proiect: Campania media „Înțelegerea Vremurilor” - mai 2019

Partener-Proiecte
Alfa Omega TV

Campania multimedia Înțelegerea vremurilor, desfășurată pe TV și online în luna mai 2019, s-a încheiat. Mulțumim celor care v-ați rugat și ați fost parte! Iată câteva idei privind succesul acestui proiect.

SCOPUL CAMPANIEI

Am urmărit să prezentăm: Situatia actuala din Orientul Mijlociu, din Romania, Europa si intreaga lume, din perspectiva crestina, viitorul UE in lumina alegerilor, aspecte esentiale din istoria mai recenta sau mai indepartata, rapoarte privind Biserica persecutata in diverse locuri din lume, stiri despre raspandirea Evangheliei in lume si initiative ale Bisericilor de pe intreg mapamondul, perspective profetice actuale, analiza pasajelor biblice despre vremurile din urma. Un loc special l-a ocupat Israelul si locul pe care acesta il joaca in planul lui Dumnezeu, alaturi de intreg contextul din Orientul Mijlociu.

Canalul Alfa Omega TV

În luna mai 2019, am difuzat pe TV pe canalul Alfa Omega TV aproximativ 190 de ore de programe de înțelegere a vremurilor, traduse sau produse de noi (filme, documentare, reportaje și știri, interviuri, emisiuni).

Site-ul alfaomega.tv

În luna mai 2019, avut o creștere de 191% a traficului pe site la secțiunea Înțelegerea Vremurilor față de luna aprilie (25.000 vizite, 14200 utilizatori unici).

Youtube

Pe Youtube am înregistrat 508.784 vizualizări în luna mai (8,7% crestere fata de aprilie 2019).

Facebook

901.471 oameni au văzut într-o formă sau alta materiale de la AOTV în luna mai (creștere 20% fata de perioada similară precedentă). In medie, cam 61.000 de persoane au văzut postari ale noastre pe FB (reach), in medie, zilnic, in luna mai. Am înregistrat și 477.500 vizualizări la clipurile noastre video (6.28% crestere fata de cele 31 zile precedente). Adunând cu vizualizările de pe Youtube, avem un total de aproape un milion de vizualizari la clipurile video pe social media in luna maiNotă - deși majoritatea postărilor au fost din domeniul înțelegerii vremurilor, am avut și materiale care tratau alte subiecte.

REZULTATE – exemple de subiecte care au fost accesate decât media

O trezire din central Indiei, situatia crestinilor persecutati din Orientul Mijlociu, raspunsul crestinilor vizati de un atentat in Sri Lanka care ii iarta pe atacatori, convertirea tot mai multor musulmani la crestinism in urma cruzimii manifestate de Stat Islamic sau a unor viziuni supranaturale, o perspectiva asupra pasajelor profetice din Zaharia, modul in care raspunde Biserica din Venezuela la criza prin care trece tara, reportaje-documentare despre Israel – agricultura si irigatia, modul in care Israelul a renascut intr-o singura zi, conform profetiei din Isaia 66, analiza profetiilor escatologice din Ezechiel, Wurmbrand – biserica romaneasca in comunism

Mulțumim tuturor celor care au fost parte, alături de noi, parteneri Alfa Omega!


  CAMPANIA ÎNȚELEGEREA VREMURILOR - MAI 2019

  Auzim des vești proaste, de războaie, imigranti, crize economice sau alte catastrofe. Deși lumea devine tot mai turbulentă, ca creștini, trebuie să învățăm să înțelegem semnele vremurilor, din România, Europa, Orientul Mijlociu și întreaga lume. E important să fim pregătiți, și să ne rugăm - pentru noi, comunitatea în care trăim, țară, pentru creștinii persecutați, Israel și lumea musulmană, pentru revelație, binecuvântare și mântuire. Și Alfa Omega TV ajută creștinii să înțeleagă vremurile și să se pregătească.

  Ce facem concret în această campanie?

  Chiar dacă această temă a întelegerii vremurilor în care trăim o abordăm pe tot parcursul anului (  Mai multe), în luna mai a fiecărui an încercăm să o aprofundăm mai mult. Prin canalul TV, prin mediile on line și prin revistă prezentăm materiale captivante care ne ajuta să întelegem miza spirituală a tensiunilor din Orientul Mijlociu și întreaga lume, să descifrăm profeții străvechi în lumina evenimentelor moderne. Vedem cum istoria scrisă de Dumnezeu se împlinește înaintea ochilor noștri. Suntem provocați să descoperim miza controversatului oraș Ierusalim si să întelegem ce spune Biblia despre sfârșitul vremurilor.

  Dincolo de știrile, documentarele, emisiunile pe care le difuzăm pe tot parcursul anului despre întelegerea vremurilor în luna mai, lună în care se desfașoară campania “Întelegerea vremurilor” încercăm să prezentăm dintr-o perspectivă biblica și ce stă în spatele a ce se întamplă, care este contextul. Lumea de azi e turbulenta. Pe canalele de știri seculare auzim numai știri care ne fac să ne îngrozim de lumea în care trăim, să nu mai vedem nici un viitor. Totul este incert atât în țara noastră cât și în Europa și Orientul Mijlociu. Vremurile în care suntem sunt schimbătoare, periculoase, fie că vorbim de posibile războaie cu Iran sau Coreea de Nord, fie că Siria va aprinde lumea în al treilea război mondial, fie că UE se va destrăma sub presiunea populismului sau va avea loc un război în Europa de Est, o mega-criză economică sau un război nuclear în lume. Chiar dacă, ca și creștini avem ținta cerul iar cetățenia noastră este în ceruri și credem că ceea ce se întâmplă în jurul nostru nu are importanță sau relevanță totuși trebuie să fim conștienți că atât noi cât și răspândirea Evangeliei este afectată de contextul din lume.

  Pentru a putea înțelege și interpreta din punct de vedere biblic vremurile în care trăim și pentru a putea fi pregătiți pentru ceea ce urmează trebuie să cunoaștem lucruri și cu privire la lumea musulmană, credințele și istoria lor, ce cred ei despre alte religii și sfârșitul vremurilor, situația actuală a islamului în Orientul mijlociu, Europa și România, ce înseamnă Statul Islamic. E important să înțelegem și cum să ne raportăm ca și creștini la islam, cum împlinesc românii Marea trimitere și cum se roagă creștinii din România pentru lumea musulmană.

  Ca creștini, contează și raportarea noastră la Israel. În cadrul acestei luni avem o săptămână specială Pro-Israel , în care analizăm semnificația poporului evreu pentru astăzi și cum ar trebui, ca români, să ne raportăm la Israel.

  Ce face Dumnezeu în aceste vremuri tulburi în care trăim? Care e perspectiva biblică asupra evenimentelor actuale? are sunt oportunitățile pentru Evanghelie? Cum trebuie să acționăm noi? Sunt doar câteva întrebări la care prin emisiunile și documentarele distribuite pe canalul tv sau articolele publicate în mediile online încercăm să le găsim răspuns.

  De ce e important? E de folos pentru cineva?

  Statisticile noastre spun că pe canalul nostru de Youtube, din primele 10 video cele mai vizionate, 7 sunt știri și materiale de înțelegere a vremurilor. Pe pagina noastră de Facebook, 4 din 10 cele mai vizionate materiale video sunt știri și materiale de înțelegere a vremurilor.

  Vedem o nevoie majoră a românilor de a înțelege vremurile în care trăim, din perspectivă biblică și ne străduim să o împlinim. Vezi mai jos câteva mărturii - ce spun diverse persoane despre dimensiunea de înțelegere a vremurilor.


  Fii parte și tu din campania „Înțelegerea vremurilor”!

  1. Prin rugăciune!

  Avem nevoie de rugăciune și protecție, înțelepciune să prezentăm toate lucrurile din perspectiva Lui. Această campanie este vastă și atinge și puncte sensibile. Avem nevoie de protecția Domnului pentru noi, ca persoane, dar și peste site și canalul TV.

  2. Financiar!

  Cu 10 euro , susține difuzarea unei ore de emisie TV a unui program de înțelegere a vremurilor, sau despre Israel și Or. Mijlociu. În 2018, am difuzat 245 ore de programe în campanie, pe această temă. În 2019, ne propunem să difuzăm cel puțin atât.

  Cu 200 lei , acoperi o zi de muncă a tuturor persoanelor implicate în campania media. Deși campania presupune mai multe costuri, te încurajăm să fi parte la acoperirea salariilor celor din echipa Alfa Omega care lucrează la producerea, difuzarea și publicarea materialelor pe TV, online și în revistă.

  Cu 50 lei , ajuți la promovarea unui material mai important în mediile online care ajunge în medie la 6000 de persoane, care văd acel material în timeline-ul lor.

  Cu 50 lei , acoperi toate costurile de producere și expediere a revistei gratuite pro-Israel (mai-iunie 2019) la alte 10 persoane.

  Cu 3700 lei , acoperi realizarea, difuzarea pe Alfa Omega TV și pe alte stații TV afiliate a unei emisiuni de știri de 30 minute Mapamond Creștin, dar și publicarea online a 5-8 știri video, săptămânal (~800 Euro)

  Modalități de susținere financiară

  Donează cu card debit/credit

   Donează cu cardul!

   Paypal-EUR     Paypal-USD


  Donează prin telefon fix (Telekom). Sună la:
   0900.900.135 - 5 €   |   0900.900.130 - 10 € 


  Donează prin SMS
  Trimite un SMS cu textul AOTV la nr.  7688   
  (Vodafone, Orange, Telekom)


  Donații în cont sau prin mandat poștal
  Fundatia Alfa Omega, CUI: 11419935
  BANCA TRANSILVANIA (Swift: BTRLRO22)
  Cont Lei: 
  RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX
  Cont EUR: RO54 BTRL EURC RT00 i181 1101
  Cont USD: RO94 BTRL USDC RT00 i181 1101


   Alte metode de a dona

   

  Această campanie media anuală din luna mai e un proiect distinct din cadrul direcției Înțelegerea Vremurilor a Alfa Omega TV.  Mai multe

   

  3512 accesări
  sidebar tvlive
  sidebar facebook
  sidebar revista
  App mobila

  Alte informații

  Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

  Aplicația mobilă AO

  badge google play badge appstore

   Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

  Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.