Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Canalul TBN Europe

Timp de 10 ani, pana in iarna 2013, de luni pana sambata, in intervalul orar 16:00 – 17:00 (cu reluare dimineata, intre orele 5.30 si 6.30), Alfa Omega TV a asigurat segmentul de programe in limba romana pe canalul TBN Europe (2 ore zilnic). In plus, ati putut urmari si emisiuni subtitrate in limba romana, pentru romanii aflati in alte tari europene. Incepand cu iarna 2013, Alfa Omega TV nu mai furnizeaza programe romanesti pe TBN Europe. Suntem multumitori pentru acest canal si pentru oportunitatea pe care ne-au oferit-o atat timp pentru comunitatea romana din Europa.

TBN  sau Trinity Broadcasting Network a inceput ca un vis de a construi o retea de televiziune crestina care sa atinga intreaga lume. Inca de la inceputuri, din 1973, visul a prins contur, devenind astazi cea mai mare retea de televiziune crestina din lume.

Opiniile telespectatorilor asupra blocului de programe romanesti difuzate de Alfa Omega TV pe TBN Europe

  • «Programele in limba romana difuzate prin satelit de Alfa Omega TV ar trebui extinse. Au un impact deosebit» (Florin M. - director retea TV cablu)
  • «Singura motivatie pentru care mi-am introdus cablu a fost sa pot receptiona acest canal 24 de ore. O mare parte a cunoscutilor mei din Oradea se uita la acest canal» (Elena P. - abonata TVS)
  • «In timpul emisiunilor în limba romana invitam vecinii din sat la noi acasa si urmarim programele dumneavoastra. Uneori au venit chiar peste douazeci de sateni» (abonati ai retelei IMRA 2001, judetul Caras-Severin)
  • «Sunt plecata din tara de treizeci de ani si am fost foarte surprinsa sa vad programe romanesti pe TBN Europe. Când nu pot sa urmaresc emisiunile dumneavoastra, le înregistrez si apoi le vizionez împreuna cu prietenii mei» (Rosemarie din Germania)

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.