Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Desavarsit de Iubire

Iubirea, frica, ascultarea - când vine vorba de umblarea cu Dumnezeu - sunt inseparabile, pentru că nu poți trece printr-una fără celelalte două.

  • FRICA - „Frica de Domnul este urârea răului” (Proverbe 8:13).
  • IUBIREA - „Cine are poruncile Mele şi le păzeşte acela Mă iubeşte” (Ioan 14:21).
  • ASCULTAREA - „Şi dragostea stă în vieţuirea după poruncile Lui” (2 Ioan 6).

Citeste mai departe

Devotional - Cealalta latura a pietrei

„Iosif a luat trupul, L-a înfășurat într-o pânză curată de in şi L-a pus într-un mormânt nou, al lui însuşi, pe care-l săpase în stâncă. Apoi a prăvălit o piatră mare la uşa mormântului şi a plecat.“ (Matei 27: 59-60) 

Citeste mai departe

Devotional - Inradacinat si fixat in dragoste

„Trăiţi în dragoste, după cum şi Hristos ne-a iubit şi S-a dat pe Sine pentru noi `ca un prinos şi ca o jertfă de bun miros lui Dumnezeu`” (Efeseni 5:2). Apostolul Pavel îi îndemna pe Efeseni: „Isus te iubește cu adevărat, așa că mergi înainte ca unul care este foarte iubit de Dumnezeu!”

Citeste mai departe

Devotional - Un Insotitor constant

„Când va veni Mângâietorul, Duhul adevărului, are să vă călăuzească în tot adevărul; căci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit şi vă va descoperi lucrurile viitoare. El Mă va proslăvi, pentru că va lua din ce este al Meu şi vă va descoperi.” (Ioan 16:13-14).

Citeste mai departe

Devotional - O pace triumfatoare

„El ne-a mântuit şi ne-a dat o chemare sfântă, nu pentru faptele noastre, ci după hotărârea Lui şi după harul care ne-a fost dat în Hristos Isus, înainte de veșnicii.” (2 Timotei 1:9)

Citeste mai departe

Devotional - Esecul nu este decisiv

Petru este un exemplu clasic de credincios care a eșuat, iar apoi s-a întors și s-a bucurat de un mare succes. Chiar înainte de răstignirea Domnului, el L-a negat pe Isus de trei ori (citiți relatarea din Marcu 14:66-72). Într-un moment în care a avut o mare oportunitate de a-L onora pe Hristos, cu adevărat, L-a negat. Însă, după înviere, Petru a avut o întâlnire față în față cu Isus, care i‑a suflat viață și putere pentru lucrarea Sa.   

Citeste mai departe

Devotional - Minunatele bogatii ale harului lui Dumnezeu

Scriptura spune: „Şi voi, prin El, sunteţi în Hristos Isus. El a fost făcut de Dumnezeu pentru noi înţelepciune, neprihănire, sfinţire şi răscumpărare” (1 Corinteni 1:30). Nu evitați termenii din acest verset. Mai simplu spus, scopul Evangheliei este mântuirea, iar harul lui Dumnezeu include tot ceea ce a făcut pentru noi, prin Hristos, pentru a ne răscumpăra de sub puterea diavolului și a ne aduce în Împărăția luminii Sale glorioase!

Citeste mai departe

Devotional - Umbland prin Duhul

Apostolul Pavel a spus: „Umblaţi cârmuiţi de Duhul şi nu împliniţi poftele firii pământeşti” (Galateni 5:16). El a mai spus: „Dacă trăim prin Duhul, să şi umblăm prin Duhul” (5:25).

Citeste mai departe

Devotional - Asculta de avertizare

„Căci de la cel mai mic până la cel mai mare, toţi sunt lacomi de câştig; de la proroc până la preot, toţi înşală. Sunt daţi de ruşine, căci săvârşesc urâciuni; şi totuşi nu roşesc şi nu ştiu de ruşine. De aceea vor cădea împreună cu cei ce cad, vor fi răsturnaţi, când îi voi pedepsi, zice Domnul.” (Ieremia 6:13,15)

Citeste mai departe

Devotional - Victorie dupa victorie

Mulți creștini se confruntă cu mari obstacole în viața lor. Poate fi o pierdere a locului de muncă, o căsătorie stresantă, unul din cei dragi să fie bolnav, sau un copil care se luptă cu privire la credință. Însă, indiferent cât de sumbru pot părea lucrurile, Dumnezeu este în centrul vieților celor care-L iubesc și care și au pus încrederea în El.

Citeste mai departe

Devotional - Inspirati sa ne rugam cu staruinta

Deși este esențial să se înțeleagă principiile care guvernează rugăciunea, simpla înțelegere nu te va duce la un progres. De fapt, absența rugăciunii coexistă adesea împreună cu extinse cunoștințe biblice. Numai Duhul Sfânt ne poate inspira să ne rugăm în mod eficient, iar El folosește diverse mijloace pentru a îndeplini acest scop.

Citeste mai departe

Devotional - Un loc de odihna

„De aceea, fraţi sfinţi, care aveţi parte de chemarea cerească, aţintiţi-vă privirile la Apostolul şi Marele Preot al mărturisirii noastre, adică Isus, care a fost credincios Celui ce L-a rânduit, cum şi Moise a fost "credincios în toată casa lui Dumnezeu.” (Evrei 3: 1-2).

Citeste mai departe

Devotional - Credinta care inainteaza

„Un om de neam mare s-a dus într-o ţară depărtată, ca să-şi ia o împărăţie, şi apoi să se întoarcă.” (Luca 19:12).

Isus spune pilda unui nobil care le-a încredințat la câțiva dintre slujitorii săi o cantitate egală de bani pentru a-i gestiona, cât timp urma să fie plecat într-o călătorie. La întoarcere, stăpânul a solicitat slujitorilor o contabilitate, pentru a evalua cât de credincioși au fost, fiecare în misiunea sa.

Citeste mai departe

Devotional - Credinta triumfatoare

În Numeri 13 și 14, găsim limbajul și definițiile adevăratei credințe și ale necredinței. Cele zece iscoade care fuseseră în țară se întorseseră cu un raport cu privire la ceea ce au văzut. „Iată ce au istorisit lui Moise: "Ne-am dus în ţara în care ne-ai trimis. Cu adevărat, este o ţară în care curge lapte şi miere şi iată-i roadele. Dar poporul care locuieşte în ţara aceasta este puternic, cetăţile sunt întărite şi foarte mari. Ba încă am văzut acolo şi pe fiii lui Anac” (Numeri 13: 27-28). Așadar, raportul a fost atât pozitiv, cât și negativ.

Citeste mai departe

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.