Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Biserica din Europa în declin | Știre Mapamond creștin 844

Europa a decăzut, unii spun că a respins creștinismul și își acceptă rădăcinile păgâne. Cum se poate schimba acest continent aflat în întuneric? Bisericile au fost transformate în baruri unde se țin petreceri pentru burlaci, unde s-au amenajat patinoare și o școală pentru artiști de circ. Dale Hurd vine cu detalii șocante din Londra.

Citeste mai departe

Iranienii nu sunt dușmanii nimănui. Să fie adevărat? | Știre Jerusalem DateLine 345

O nouă carte despre cum lucrează Dumnezeu în Iran. Iran și vești bune nu se găsesc de obicei în aceeași propoziție, dar autorul și evanghelistul Hormoz Shariat de la Iran Alive Ministries spune că se petrec multe lucruri nespuse la știri. Am vorbit cu dr. Shariat despre noua sa carte, Irans Great Awakening, How God Is Using A Muslim Convert To Spark Revival.

Citeste mai departe

AO NEWS | 16 septembrie 2020

Iranul face amenințări după ce Bahrainul a semnat tratatul de pace cu Israelul, un pastor e avertizat să nu jignească persoanele LGBT, Autoritatea Palestiniană pare să părăsească Liga Arabă, iar Qatarul refuză să îi acorde Palestinei un împrumut. Ascultă tot grupajul de știri pentru a afla detalii intrigante despre subiectele enunțate.

Citeste mai departe

Ridicarea și căderea libertății religioase în Rusia | Știre Mapamond Creștin

În ultimele zile ale Uniunii Sovietice, oficialitățile din Rusia au invitat creștini americani să ajute la fondarea unei univeristăți bazate pe credință, la Moscova. Timp de decenii, școala a crescut și a devenit mai influentă. Când guvernul a început să persecute creștinii evanghelici, școala și-a închis porțile. John Bernbaum a ajutat la fondarea școlii. El a scris despre această experiență în cartea sa intitulată: ”Opening the Red Door”. Recent, Gary Lane de la CBN a stat de vorbă cu el despre ridicarea și căderea Universității Creștine Ruso-Americane.

Citeste mai departe

Voluntarii creștini și israelieni care îi ajută pe vecinii musulmani Știre Jerusalem Dateline

Începem cu o misiune de milostenie efectuată de armata israeliană. Știrile CBN a primit acces pentru o perspectivă unică legat de acea misiune a armatei, pe atunci secretă. A fost o poveste unică din Orientul Mijlociu, care implica armata israeliană, personal medical creștin din primele linii, cât și brutalitatea războiului civil sirian.

Citeste mai departe

Traducerea Bibliei depășește pragul de 700 de limbi | AO NEWS

Datorită unei creșteri remarcabile a numărului de traduceri a Bibliei, Wycliffe Bible Translators raportează că Biblia este acum disponibilă în peste 700 de limbi de pe glob. Această performanță vine într-un moment semnificativ, deoarece oamenii au citit Scripturile acum mai mult ca oricând, conform informațiilor primite de societatea biblică.

Citeste mai departe

Povestea din spatele unei dependențe | Reportaj Mapamond Creștin

Vârsta la care copiii și tinerii încep să consume droguri a scăzut foarte mult, de la 13 ani la 9-10 ani. Potrivit Agenției Naționale Antidrog, de-a lungul vieții, pe segmentul de vârstă 14-64 ani, 7% dintre români, adică 650 de mii de persoane consumă droguri ocazional. Specialiștii Antidrog estimează că, în prezent, în fiecare liceu din România există cel puțin un caz.

Citeste mai departe

Biserica din China este supravegheată de Partidul Comunist | Știre Mapamond Creștin

În China, Biserica se confruntă cu una dintre cele mai grozave persecuții din ultimele decenii. Una dintre metodele principale folosite de stat pentru a monitoriza și a urmări credincioșii este prin tehnologia de supraveghere la nivel național. Recent, Greg Musselman de la The Voice of the Martyrs Canada a stat de vorbă cu Bob Fu de la China Aid despre această situație.

Citeste mai departe

Mai multe țări ar putea stabili legături diplomatice cu Israel | Știre Jerusalem Dateline

După vizita sa, secretarul de stat american Pompeo a plecat cu un zbor istoric, primul zbor direct din Israel în Sudan. Sudanul este una din țările musulmane care lucrează la întărirea legăturilor cu Israelul. Pompeo și-a continuat călătoria în statele din Golf, Bahrain, EAU și Oman. Obiectivul său a fost să discute despre amenințarea Iranului față de statele sunnite din Golf.

Citeste mai departe

Sudan: un nou început | Știre Mapamond Creștin

Sudanul s-a confruntat cu genocid, război și persecuție religioasă de prea multă vreme. În sfârșit, țara iese din înuneric. Guvernul de tranziție aduce reforme autentice în urma cărora locuitării țării trăiască și să se închine în mod mai liber. Jennifer Wishon vine cu detalii.

Citeste mai departe

O serie de atacuri teroriste au fost împiedicate la sfârșitul săptămâni în Israel

O serie de atacuri teroriste au fost împiedicate la sfârșitul săptămânii în locații separate din Cisiordania și Israel. Primul incident raportat a avut loc ieri după-amiază, când un atacator palestinian înarmat cu un cuțit a încercat să rănească un soldat al IDF la o intersecție principală lângă orașul Ariel din Cisiordania.

Citeste mai departe

În căutarea iubirii | Știre Mapamond Creștin

O femeie tânără care și-a petrecut viața luptând să se realizeze, care căuta fericirea în brațele bărbaților pe care abia îi cunoștea, a rămas singură și neconsolată chiar de ziua ei de naștere. În timp ce sorbea din băutura ei și vorbea cu un străin, Carla spune că s-a întâmplat ceva supranatural. Ea L-a întâlnit pe Isus într-un bar. Ascultați povestea ei.

Citeste mai departe

Povestea unei supraviețuiri | Știre Mapamond Creștin

Imaginați-vă că mergeți cu soția și copiii într-o țară străină pentru a fi misionar. Însă, sunteți încorporați în armata țării și în cele din urmă într-o tabără de prizonieri de război. Aceasta este povestea din cartea Shadow of the Sun, o carte recentă scrisă de jurnalistul și autorul Marney Blom. Recent, ea a vorbit cu șeful biroului de știri de la CBN pentru Orientul Mijlociu, Chris Mitchell, despre carte și despre legătura ei profundă și personală cu aceasta.

Citeste mai departe

Emisiune Jerusalem DateLine 343 | 5 septembrie 2020

În această săptămână, la Jerusalem Dateline: Secretarul de stat american Pompeo face o vizită în Israel și în țări din regiune, pentru a întări acordul de pace dintre Emiratele Arabe Unite și statul evreiesc. Apoi, aflăm despre un raport privind avantajele economice reciproce pentru ambele țări. De asemenea, povestim despre o descoperire rară a unei comori antice de monede de aur.

Citeste mai departe

Trailer Jerusalem Dateline 343 | 5 septembrie 2020

În această săptămână, la Jerusalem Dateline: Secretarul de stat american Pompeo face o vizită în Israel și în țări din regiune, pentru a întări acordul de pace dintre Emiratele Arabe Unite și statul evreiesc. Apoi, aflăm despre un raport privind avantajele economice reciproce pentru ambele țări. De asemenea, povestim despre o descoperire rară a unei comori antice de monede de aur.

Citeste mai departe

Qatarul refuză să acorde împrumut Palestinei până la reînceperea securității cu Israelul | AO NEWS

Un alt obstacol diplomatic semnificativ pentru Autoritatea Palestiniană: Qatarul refuză să-i acorde acesteia un împrumut care va fi rambursat din încasările colectate de Israel în numele Autorității Palestiniene din taxe și impozite și a condiționat acordarea unui astfel de împrumut cu reluarea coordonării securității împreună cu Israel, raportează diverse surse arabe citate de TPS.

Citeste mai departe

Situația creștinilor din Orientul Mijlociu în timpul Statului Islamic Știre Jerusalem Dateline

Una din cele mai tragice relatări din Orientul Mijlociu este legată de intensificarea persecuției creștine. Când Statul Islamic a cucerit în urmă cu câțiva ani teritorii vaste în nordul Irakului și în Siria, mii de creștini au fugit să-și scape viața. Cei care au rămas au avut parte de lucruri înfricoșătoare. Iată relatarea noastră din Kurdistan.

Citeste mai departe

Abbas conduce video conferința Ramallah-Beirut | AO NEWS

Secretarii generali ai tuturor organizațiilor palestiniene care sunt membri ai Organizatiei pentru Eliberarea Palestinei s-au întâlnit la Beirut zilele trecute, alături de reprezentanți ai Hamasului și ai Jihadului Islamic, eveniment desfășurat simultan la Beirut și Ramallah prin videoconferință. Președintele Autorității Palestiniene și șeful Fatah, Mahmoud Abbas a participat la conferință din Ramallah.

Citeste mai departe

Genocid în Myanmar | Știre Mapamond Creștin

S-au împlinit trei ani de la campania militară brutală din Birmania, caracterizată de violență și atrocități împotriva grupului etnic rohigya, unul dintre grupurile etnice cele mai numeroase din această țară. Din cauza atacurilor, sute de mii de oameni s-au refugiat în Bangladesh, Indonesia și în alte țări din Asia. Potrivit Națiunilor Unite este vorba de, citez: ”Un exemplu clasic de purificare entică”. Trei ani mai trâziu, oamenii continuă să sufere.

Citeste mai departe

Două site-uri noi care oferă informații și știri din Orientul Mijlociu | Știre Jerusalem Dateline

Cunoscutul autor și expert în Orientul Mijlociu, Joel Rosenberg, lansează două site-uri de știri, allisrael.news și allarab.news. El și colegul său Khalil Sayegh, corespondentul senior pentru allarab.news, spunea pentru Știrile CBN de ce sunt importante aceste site-uri în această vreme în Orientul Mijlociu.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.