Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii

CityFest aduce speranță în sud-vestul Connecticut-ului | AO NEWS

După ani de pregătire și rugăciune activă, 22.000 de oameni au ieșit la cel mai recent festival CityFest al Asociației Luis Palau la Seaside Park din Bridgeport Connecticut, pe 27 și 28 august.


Știrile Alfa Omega | 9 septembrie 2022

Astăzi vorbim despre modul în care biserica Logos din Baia Mare și Centrul Creștin Vox Clamantis fac evanghelizare pe strada, despre Festivalul Copilăriei care a avut loc în Timișoara, dar și despre Conferința Almas Exponențial care va avea loc în perioada 16-17 septembrie la Târgu Mureș.
„Ekklesia Summer Fest”: 3 zile de închinare la Arad

„Ekklesia Summer Fest”: 3 zile de închinare la Arad

Ekklesia Summer Fest! Cel nou concept al unui festival creștin are loc în perioada 16-18 august, în fiecare seară, începând cu ora 20, la Domeniul Lupaș din Arad! Biserica Ekklesia din Arad au invi...

Educația nu înseamnă comoditate la Royal Rangers

Educația copiilor poate însemna pentru unii comoditate. Însă, lumea virtuală sau comoditatea nu este soluția unei dezvoltări sănătoase a celor mici. Royal Rangers este o organizație creștină de cercetași și face parte din tradiția mondială a cercetașilor. Aceasta este înrădăcinată în aventură și tovărășie, învățându-i pe copii să devină independenți, promovând dezvoltarea caracterului și un puternic simț al responsabilității.
Răzvan Mihăilescu: „România își împlinește destinul”

Răzvan Mihăilescu: „România își împlinește destinul”

Unul dintre vorbitorii prezenți an de an la întâlnirile de rugăciune „Rugul Aprins” este pastorul Răzvan Mihăilescu, de la Biserica „Râul Vieții”, din București. El a vorbit despre locul acestui eveniment în dinamica spirituală a României și despre lucrarea Domnului în țara noastră.

DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 20 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 13 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 6 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 31 august 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 2 august 2022

Iată care sunt știrile zilei!

Progresul Acordurilor Avraam | Jerusalem Dateline 434

Astăzi la „Jerusalem Dateline”:

Trailer „Jerusalem Dateline” 433

În Israel este cutremur politic, după ce premierul Bennett și ministrul de externe Lapid au dizolvat guvernul. Apoi, războiul israeliano-iranian din umbră iese la lumină. Pe urmă, prezentăm povestea unei familii de refugiați ucraineni care s-au rugat și au văzut cum Dumnezeu le-a răspuns.

Eficiența Programului de Apărare Aeriană din Orientul Mijlociu | AO NEWS

Programul de Apărare Aeriană din Orientul Mijlociu a zădărnicit deja încercările iraniene de a ataca Israelul și alte țări, a declarat ministrul israelian al apărării Benny Gantz în Knesset, părând să confirme rapoartele conform cărora Israelul a dezvoltat un sistem regional de apărare comun cu alte țări arabe din zonă. Gantz s-a adresat luni Comisiei pentru Afaceri Externe și Apărare a Knesset.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.