Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii


Știrile Alfa Omega l 17 mai 2024

Știrile AlfaOmega te țin la curent cu ce se întâmplă în lumea creștină din România. Săptămâna aceasta aflăm mai multe despre lucrarea Alfa Omega care a împlinit 30 de ani de existență, iar mai apoi despre evenimentul „Blessing of the Bikes” la Arad, în continuare vom afla mai multe despre Tabăra de studiu biblic de la Râșnov, cu Baruch Korman, pe urmă aflăm despre Festivalul HEARTBEATS 2024.
Știrile Alfa Omega l 10 mai 2024

Știrile Alfa Omega l 10 mai 2024

Știrile AlfaOmega te țin la curent cu ce se întâmplă în lumea creștină din România. Săptămâna aceasta aflăm mai multe despre Evenimentul evanghelistic „Trezirea națiunii” 2024, despre evenimentul ...

Știrile Alfa Omega l 3 mai 2024

Știrile AlfaOmega te țin la curent cu ce se întâmplă în lumea creștină din România. Săptămâna aceasta aflăm mai multe despre Paștele – Sărbătoarea Învierii Domnului Isus Hristos, despre cursul ELPiS: „Despre accidente și traume”, mai departe vom afla despre primul hackathon al comunității profesioniștilor creștini din IT, apoi „A treia zi”, documentar în premieră la Alfa Omega TV, pe urmă vom afla despre mesaje la aniversarea a 30 de ani de Alfa Omega.
Știrile Alfa Omega l 19 aprilie 2024

Știrile Alfa Omega l 19 aprilie 2024

Știrile AlfaOmega te țin la curent cu ce se întâmplă în lumea creștină din România. Săptămâna aceasta aflăm mai multe despre viața creștinilor de partea cealaltă a granițelor, despre aniversarea a 9 ani de lucrare în Casa de Rugăciune din București, mai departe vom afla de ce Dumnezeu vrea ca rugăciunea să fie un stil de viață, totodata despre marșul anual de rugăciune: ediția 2024 pe Via Transilvanica si despre evenimentul „Trezirea Națiunii” 2024, o chemare la unitatea creștinilor, la final vom afla despre prelungirea licenței canalului de satelit Alfa Omega TV.

DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 20 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 13 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 6 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 31 august 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 2 august 2022

Iată care sunt știrile zilei!

Progresul Acordurilor Avraam | Jerusalem Dateline 434

Astăzi la „Jerusalem Dateline”:

Trailer „Jerusalem Dateline” 433

În Israel este cutremur politic, după ce premierul Bennett și ministrul de externe Lapid au dizolvat guvernul. Apoi, războiul israeliano-iranian din umbră iese la lumină. Pe urmă, prezentăm povestea unei familii de refugiați ucraineni care s-au rugat și au văzut cum Dumnezeu le-a răspuns.

Eficiența Programului de Apărare Aeriană din Orientul Mijlociu | AO NEWS

Programul de Apărare Aeriană din Orientul Mijlociu a zădărnicit deja încercările iraniene de a ataca Israelul și alte țări, a declarat ministrul israelian al apărării Benny Gantz în Knesset, părând să confirme rapoartele conform cărora Israelul a dezvoltat un sistem regional de apărare comun cu alte țări arabe din zonă. Gantz s-a adresat luni Comisiei pentru Afaceri Externe și Apărare a Knesset.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.