Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii


Rugăciune pentru România și autoritățile române

Rugăciunea este o forță pe care creștinii sunt îndemnați să o folosească, astfel încât Dumnezeu să lase, în continuare, binecuvântarea Lui peste națiunea română. Prezența Domnului se vede și prin faptul că avem pace în România și protecția Lui este peste țară. La rândul nostru, ca și credincioși, suntem îndemnați să răspundem chemării lui Dumnezeu de a duce adevărul lui Hristos în națiunile din Balcani, din Europa, dar și din lume. Este nevoie de mai multă rugăciune pentru autorități, pentru Biserica Domnului din România, iar Dumnezeu va răspunde.
Cum să înțelegem vremurile actuale din perspectivă biblică?

Cum să înțelegem vremurile actuale din perspectivă biblică?

Informațiile circulă cu mare viteză în aceste vremuri, iar veștile nu sunt din cele mai bune. Lumea întreagă este afectată de evenimentele care au loc și se întreabă: „Încotro ne îndreptăm?” Însă c...

Pot fi și creștinii deprimați? | Interviu Alina Onea

Sărbătorile de iarnă sunt evenimente încărcate de o semnificaţie aparte şi deseori zilele care le urmează activează răni, pun presiune pe fiecare dintre noi şi pot atrage stres şi nemulţumiri, ne spun medicii psihiatri în această perioadă. Tot ei ne spun că starea de tristeţe nejustificată şi greu de gestionat e specifică lunii ianuarie şi poate varia în intensitate şi durată. Să nu uităm că tot în luna ianuarie este o zi care se numește lunea tristă și care este socotită drept cea mai deprimantă zi a anului. Urmăriți pe acest subiect un interviu realizat de Adina Muntean cu psihoterapeutul Alina Onea.
Rezistența devine mai puternică în Iran

Rezistența devine mai puternică în Iran

Preotul Lazarus Yeghnazar este de la Transform Iran, o lucrare care susține biserica clandestină. El i-a spus lui Billy Hallowell, realizatorul emisiunii „Faithwire” de la CBN că reacția regimului față de proteste nu face altceva decât să întărească rezistența.

DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 20 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 13 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 6 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 31 august 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 2 august 2022

Iată care sunt știrile zilei!

Progresul Acordurilor Avraam | Jerusalem Dateline 434

Astăzi la „Jerusalem Dateline”:

Trailer „Jerusalem Dateline” 433

În Israel este cutremur politic, după ce premierul Bennett și ministrul de externe Lapid au dizolvat guvernul. Apoi, războiul israeliano-iranian din umbră iese la lumină. Pe urmă, prezentăm povestea unei familii de refugiați ucraineni care s-au rugat și au văzut cum Dumnezeu le-a răspuns.

Eficiența Programului de Apărare Aeriană din Orientul Mijlociu | AO NEWS

Programul de Apărare Aeriană din Orientul Mijlociu a zădărnicit deja încercările iraniene de a ataca Israelul și alte țări, a declarat ministrul israelian al apărării Benny Gantz în Knesset, părând să confirme rapoartele conform cărora Israelul a dezvoltat un sistem regional de apărare comun cu alte țări arabe din zonă. Gantz s-a adresat luni Comisiei pentru Afaceri Externe și Apărare a Knesset.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.