Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Luptatori pentru libertatea religioasa

Un grup de lideri crestini doreste sa-si sporeasca impactul luptand impotriva persecutiei crestinilor. Asa cum ne va spune Paul Strand, ei fac schimbari majore. Ei vor sa mobilizeze fiecare biserica si fiecare credincios din tara.

Paul Strand: Problema in America este ca, deoarece aici crestinii nu sunt persecutati, nu intelegem cat de grava este aceasta problema in multe locuri din lume. Nici nu stim cum sa ajutam. Din acest motiv, directorul organizatiei „Salvati Crestinii Persecutati” spune scopul crucial este trezirea oamenilor.

Keith Butler: Sensibilizarea oamenilor este foarte importanta. Cand Bill Clinton a fost presedintele Statelor Unite, el a dorit sa sensibilizeze oamenii cu privire la uciderea musulmanilor in Bosnia. Si ONU s-a implicat.

Paul Strand: Pentru a sensibiliza mai mult populatia, grupul lui Butler ofera bisericilor pancarte gratuite si panouri imense, precum cele expuse aici.

Keith Butler: Nadajduim ca oamenii vor pune presiune pe legiuitori pentru ca cei de la Casa Alba sa se implice in aceasta campanie pentru implicarea Natiunilor Unite.

Paul Strand: Conform estimarilor, 285 de milioane de crestini sunt persecutati in mod grav. Insa, directorul executiv al acestei organizatii spune ca un grup considera ca cifra este mai mare.

Dede Laugesen: La sfarsitul lunii noiembrie, conform grupului „Aid to the Church in Need”, este vorba de 500 de milioane de oameni.

Paul Strand: Unul dintre vorbitori a spus ca are loc un genocid si ca nu barbatii sunt cei mai afectati.

Dede Laugesen: Suntem ingrijorati pentru femei. Femeile sunt persecutate din doua motive. In primul rand pentru ca sunt femei si in al doilea rand pentru ca sunt crestine, in multe dintre aceste tari. De fapt, 60% dintre crestinii persecutati sunt copii.

Paul Strand: In timp ce scepticii nu dau importanta rugaciunii, Butler spune ca crestinii ar trebui sa se roage. El citeaza din Galateni.

Keith Butler: „Aşadar, cat avem prilej, sa facem bine la toţi, şi mai ales fraţilor in credinţa.” Dumnezeu lucreaza pentru ca noi ne rugam. Mai presus de orice, este important sa va rugati pentru acei oameni. Trebuie sa ne rugam, fiindca ei sunt pe inima lui Dumnezeu.

Paul Strand: Organizatia spera sa devina o organizatie non-profit pentru a-si spori influenta. Organizatia spera sa primeasca donatii deductibile din impozit.

Dede Laugesen: Ne bucura ca putem sa extindem aceasta miscare, sa sprijinim parlamentarii care vor sa lupte impotriva persecutiei crestinilor din lume.

Keith Butler: Asteptam implicarea crestinilor de rand in aceasta problema.

Paul Strand: Mesajul de aici: Biblia, fratii si surorile in Hristos si Dumnezeu spun ca trebuie sa facem tot ce putem pentru fratii nostri persecutati din intreaga lume.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 758 - ianuarie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.