Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Marsul pentru viata in SUA

In data de 18 ianuarie, la Washington, a avut loc a 46-a editie a „Marsului pentru viata”. La mars au participat zeci de mii de oameni pentru a sustine drepturile copiilor inca nenascuti. Anual, marsul are loc in jurul aniversarii cazului Roe v. Wade. E vorba de decizia Curtii Supreme din 1973 in cazul pe baza caruia s-a legalizat avortul in Statele Unite. In timp ce miscarea pentru viata a obtinut progrese in ultimii ani, conform liderilor, lupta inca nu a luat sfarsit.

Jeanne Mancini: Sa nu uitam ca am pierdut 60 de milioane de americani prin avort. Aceasta e a 46-a editie a „Marsului pentru viata”. Aceste legi paguboase mai sunt in vigoare. Anual, pierdem in jur de 800 de mii de oameni prin avort.

Numarul este uluitor. In cadrul evenimentului, la sfarsit de saptamana vor avea loc diverse activitati printre care un dineu, unde vicepresedintele Pence se va adresa audientei.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 758 - ianuarie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.