Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Decizia finală în cazul femeii creștine condamnate la moarte, Asia Bibi

Asia Bibi, femeia creștină condamnată la moarte prin spânzurare, poate părăsi Pakistanul, după ce Curtea Supremă a confirmat achitarea ei, scrie The Telegraph.
 
După nouă ani de închisoare și câteva luni de semi-libertate, lupta legală pentru libertatea femeii a luat sfârșit. Femeia poate pleca din țară pentru a se reuni cu fiicele sale, care, conform presei, se află în Canada.
 

Chinul femeii a început în 2010, când a fost condamnată la moarte prin spânzurare, acuzată că l-a insultat pe profetul Mahomed și a băut apă din cana pe care le-o ducea unor fermieri musulmani.

Cazul Asiei Bibi a divizat societatea pakistaneză. Doi politicieni care au încercat să o ajute și să relaxeze legile privind blasfemia au fost asasinați de către radicalii islamiști.

Autoritățile din Pakistan se pregătesc acum pentru un nou val de proteste violente, așteptate după decizia finală de achitare a femeii. Trupele paramilitare au fost detașate în mai multe zone ale capitalei Islamabad.
 
Să ne rugăm pentru Asia și pentru toți cei care și-au pus viața în pericol pentru a o ajuta! Dumnezeu să-i întoarcă la El și pe cei care persecută creștinii din Pakistan!

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.