Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Biserica ajuta angajatii federali care nu au primit salariul de mai multe saptamani

George Thomas: Statele Unite se confrunta cu propria criza guvernamentala. In jur de 800.000 de angajati federali nu si-au primit salariul de mai bine de o luna, deoarece deputatii Partidului Democrat si presedintele nu reusesc sa cada de acord cu privire la buget. Presedintele vrea sa aloce cinci miliarde de dolari pentru construirea un zid la granita. Democratii nu sunt de acord. Astfel, 25% din guvern nu primeste fonduri. Angajatii sunt prinsi la mijloc.

Femeie: Ultima data am fost platita in data de 31 decembrie.

Barbat: Nu am fost platit de 33 de zile. Va trebui sa demisionez, deoarece nu imi pot intretine familia din economiile mele si sa lucrez fara sa fiu platit.

Wendy Griffith: Criza nu pare sa se termine, iar bisericile stau in spartura ca sa ajute acesti lucratori pana cand vor fi platiti din nou.

Ebony Griffin: Eu lucrez pentru Departamentul de Justitie.

Sandra Bolding: Departamentul de Securitate Nationala.

Barbat 2: NASA.

Michelle Killebrew-Ervin: Lucrez de 35 de ani la Finante.

Jennifer Wishon: Acesti angajati federali aflati in somaj tehnic nu au fost platiti de cinci saptamani. Intr-o suburbie din Maryland din Washington D.C., mii de oameni au intrat pe usa Bisericii First Baptist din Glenarden cautand ajutor.

David Leonard: Cand am deschis usile bisericii pentru a ajuta comunitatea am vazut impactul, deoarece era o coloana de 100 de masini.

Subtitrare: - Imi aratati cartea de identitate?

- Sigur!

David Leonard:Oamenii care vin nu sunt obisnuiti sa ceara ajutor social.

Jennifer Wishon: Biserica a pregatit 3.000 de pungi.

Subtitrare: Aveti putina paine...

Jennifer Wishon: Au primit mancare pentru o saptamana.

Subtitrare: Orez, conserve de peste…

David Leonard: Am in jur de 17 retete din care pot face multe mancaruri.

Jennifer Wishon: Oamenii se bucura de mancare, dar Biserica din Glenarden ofera mult mai mult.

Voluntara la biserica: Sa fim multumitori Domnului pentru ca aceasta criza este doar temporara.

Jennifer Wishon: Rugaciuni si multe imbratisari. Ebony Griffin a venit la biserica pentru o punga cu mancare si a decis sa ramana si sa lucreze ca voluntara. De doua zile distribuie ajutoare.

Ebony Griffin: Este o binecuvantare, o mangaiere faptul ca ma pot ruga pentru oameni, ca ii imbratisez, ca ii incurajez si ca impartasesc Cuvantul lui Dumnezeu.

Jennifer Wishon: Si nu e singura.

Michelle Killebrew-Ervin: In calitate de angajata federala aflata in somaj tehnic am simtit nevoia de a veni si de a-mi exprima compasiunea fata de cei care vin si sa le spun ca suntem cu totii in aceeasi situatie.

Jennifer Wishon: Pe langa faptul ca aceasta biserica ii ajuta pe oameni cu mancare, se mai organizeaza si programe speciale care intaresc angajatii federali aflati in somaj tehnic din punct de vedere emotional si spiritual, in aceste vremuri nesigure.

David Leonard: Vrem sa ii ajutam pe oameni si sa raspandim Evanghelia. In acest an, ne concentram pe a trai viata impreuna. Modul cel mai bun de a o face este de a ajuta comunitatea, de a le oferi viata.

Jennifer Wishon: Reggie Sydnor spune ca el este multumitor pentru faptul ca biserica ajuta angajatii federali aflati in somaj tehnic, ca el, dar el asteapta ca presedintele si Congresul sa redeschida guvernul.

Reggie Sydnor: Este ciudat cand auzi ca oamenii de abia asteapta sa se intoarca la lucru. Si eu simt asta.

Jennifer Wishon: Pana atunci, voluntarii si angajatii aflati in somaj tehnic ca Sandra Bolding vor impartasi binecuvantari si speranta pe care numai Dumnezeu o poate da.

Sandra Bolding: Dragostea invinge totul. Asa este.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 759 - ianuarie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Etichete: biserica, ajutorare

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.