Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Un centru le ofera speranta emigrantilor din Venezuela

„Vedem cazuri despre care credeam ca nu mai exista in lumea in care traim. E o neglijenta totala. Ma intreb ce pot sa fac, ce le pot oferi acestor oameni. Asemenea locuri umanizeaza problema si ma ajuta sa cred ca pot sa fac ceva. Credem mai mult in Dumnezeu si ca lucrurile se pot imbunatati. Centrul Sperantei a fost infiintat din viziunea de a primi imigrantii care vin din Venezuela. Munca noastra incepe la pod. Intampinam imigrantii si ii invitam sa vina aici.” a spus o voluntara a centrului.

„Suntem din San Cristobal, Venezuela. Ducem lipsa de toate: medicamente, lapte, scutece, mancare, de toate. Tatal bebelusului lucreaza, dar nici daca lucrezi nu poti gasi lucrurile de care ai nevoie pentru copii. Sunt zile in care ma trezesc lipsita de speranta.” a spus o tanara refugiata.

„Povestile pe care ni le spun sunt inimaginabile. Au mari nevoi, intr-adevar. Majoritatea vin cu un ghiozdanel si cateva haine. Ne spun ca acolo nu au absolut nimic.”

„Am venit pentru bebelus, e greu sa-i gasesc medicamente. De multe ori raman fara scutece. E greu fiindca nu am o slujba stabila. Nu pot cumpara lucrurile de care are el nevoie, nu mai vorbesc de mine!

Cei de la Samaritans Purse ne-au pus la dispozitie totul: mancarea, cladirea in care ne aflam, doctorii, medicamentele. Am primit bucurie si putere. Colaborarea cu ei e uimitoare!”

„Noi oferim ajutor spiritual, iar cei de la Samaritans Purse implinesc ce lipseste pe plan fizic. Aici, la Centrul Sperantei, rugaciunea e cea mai importanta activitate. Avem nevoie ca Domnul sa ne tina aproape, sustinandu-ne mereu, ca sa putem continua.”

Sursa: GNA 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.