Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Un centru de tratare a Ebola in Congo

Sunt Ken Isaacs, de la Samaritans Purse. Astazi va vorbesc din Republica Democrata Congo, unde o epidemie de Ebola incepe sa se dezlantuie. Peste 600 de persoane au fost infectate, iar peste 400 au decedat.

Samaritans Purse lucreaza aici, in Congo, instruind personalul medical cum sa recunoasca boala, cum sa se protejeze si sa trateze pacientii infectati cu Ebola. Incercam sa oprim epidemia si facem asta din singura unitate de tratare a Ebola din provincia Ituri. Aici tratam pacientii suspecti si pe cei cu diagnostic confirmat. Ii scoatem din comunitatile in care se afla inainte de a-i infecta pe altii.

Platim un pret mare. In primul rand, platim pretul fizic: caldura e greu de suportat.

Trebuie sa te fortezi sa mergi mai incet si sa-ti amintesti sa respiri usor ca sa nu te supraincalzesti si sa nu faci tahicardie.

Avem echipe care lucreaza noaptea: spala rufe, halate, curata cizmele. Avem asistente si doctori care fac ronduri in unitate tot timpul.

De curand am externat o mama impreuna cu fiul ei, care fusesera internati cu simptome asemanatoare Ebola. Au fost externati, avand doua teste negative.

Nu au Ebola. Unul dintre momentele speciale de care am avut parte ieri a fost cand acea mama a primit o biblie din partea unuia dintre membrii echipei, originar din Congo, care se ocupa de domeniul psihosocial.

Sa fi vazut zambetul de pe fata ei si gestul prin care marca triumful fiindca are propria Biblie!

Nu am ce sa ofer in schimb. Dumnezeu Insusi va va plati si va va rasplati.

Congo este atacat de Ebola, oamenii de aici sufera, nu vrem sa vedem virusul raspandindu-se. Avem o echipa minunata, formata din femei si barbati dedicati, care au experienta in tratarea Ebola.

Va multumim pentru rugaciunile si sprijinul pe care ni le oferiti. Samaritans Purse se afla aici, infruntand dezastrul ce se desfasoara, ajutand in Numele lui Isus.

Sursa: GNA

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.