Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

În anul 2018 s-au născut cei mai puţini copii din ultimii 50 de ani

Anul 2018 a fost anul cu cele mai puţine naşteri din ultima jumătate de secol. Îngrijorați că natalitatea scade într-un ritm alarmant, mai mulţi primari din ţară le oferă până la 2.000 de lei tinerilor care aduc pe lume un copil.

Stabilitatea financiară este grija multor tineri, astfel că tot mai mulți dintre aceștia amână să devină părinți.

„Vârsta la care femeile din România hotărăsc să devină mame e din ce în ce mai mare, care nu se pliază neapărat pe vârsta la care mama ar fi cea mai fertilă. Cea mai fertilă perioadă pentru mămică este între 20 şi 25 de ani”, susține Cornelia Preda, medic primar neonatolog.

Scaderea populației este cauzată și de exodul conaționalilor care pleacă să lucreze în străinătate.

Sursă: Știri pentru viață

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.