Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Rugaciune pentru Anne Graham-Lotz

Nepotul lui Billy Graham cere oamenilor sa se roage pentru matusa lui, Anne Graham-Lotz. Ea termina ultima tura de chimioterapie ca parte a tratamentului pentru cancer mamar. Nepotul ei spune ca este slabita si epuizata.

Will Graham: Ea vrea sa predice. Este o predicatoare si vrea sa predice. Dar acum este epuizata. Rugati-va ca in timp ce Dumnezeu ii vindeca corpul, sa isi recapete puterea ca sa poata vorbi cat mai multor oameni despre Hristos.

Will Graham este in Filipine pentru a participa la un festival al Evangheliei care dureaza trei zile.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 762 - februarie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Etichete: rugaciune, cancer, Anne Graham-Lotz

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.