Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

O fetita se roaga pentru Venezuela

Granita dintre Venezuela si Columbia

„Ma numesc Maryelis. Sunt din Venezuela si am noua ani. Pentru a ajunge aici, trebuie sa ne trezim la 5 dimineata. Luam autobuzul catre port, de unde cumparam peste. Apoi traversam podul. Incepem sa mergem si strigam: Peste de vanzare! Vindem peste ca sa avem ce manca si sa ramanem astfel in viata.

In Venezuela nu e mancare. Nu exista nimic de cumparat. Oamenii nu au bani. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mama e mereu cu mine.

Intr-o zi groaznica, cand mergeam catre port, am fost jefuite. Ne-au amenintat cu arme: una la spatele mamei, alta spre capul meu. In acel moment, am inceput sa plang. Mi-am imaginat ce era mai rau: ca imi voi pierde mama. Eu si mama mergeam si vorbeam cand ea a vazut postat un anunt. Era interesata fiindca amandoua ne simteam rau. Am colorat o inima pe care scria Te iubesc, mami! O iubesc foarte mult si tot timpul ii desenez felicitari pe care scriu: Te iubesc!

Uneori, cand am o prajiturica, o las si pe mama sa guste.

Doamna doctor s-a comportat foarte frumos cu noi. Avea un instrument cu care mi-a ascultat inima, mi s-a parut foarte interesant. Am primit medicamente de febra pentru cand ma simt rau, cand ma doare gatul, sau daca sunt ametita si ma doare capul.

Vreau ca oamenii sa afle ce se intampla aici si ca avem nevoie de ajutor in Venezuela. Merg la biserica in fiecare duminica si ma rog lui Dumnezeu sa schimbe Venezuela. Suntem in mainile Lui.”

Sursa: GNA

Etichete: imigranti, venezuela, saracie

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.