Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

O familie de crestini care fuge de SI din Irak gaseste ajutor in Iordania

O familie de crestini irakieni de noua membri a fugit de SI si a gasit refugiu in Iordania, insa le era frig si erau flamanzi, pana ce Operation Blessing a intervenit pentru a-i ajuta.

Sandra si fratii ei se chinuiau sa supravietuiasca, refugiati crestini fiind, inca de cand familia lor a fost atacata brutal de SI. „Oameni inarmati si mascati au patruns in casa noastra din Mosul. M-au lovit peste cap, apoi m-au incatusat si m-au aruncat intr-o groapa, m-au inchis si m-au lasat sa mor acolo.”

„Ma tineau in timp ce ei mergeau sa-l ucida pe sotul meu, pe care il trageau dupa ei. Credeam ca am pierdut totul, asa ca m-am pus jos si am inceput sa plang.”

Wassam a fost tinut captiv in acel loc pentru trei zile, fara mancare si apa, dupa care fortele americane si irakiene l-au eliberat si el a putut reveni la familia sa. Au reusit sa ajunga la Amman, in Iordania.

„Nu mai am nimic. Guvernul nu ne lasa sa avem o slujba normala si am cheltuit tot ce aveam pentru a scapa de SI. Mai putem doar sa le dam copiilor o masa pe zi si ei nu pot merge la scoala fiindca nu avem bani sa-i inscriem. Nu suport sa-mi vad copiii asa, dar am credinta in Isus, ceva ce n-a putut SI sa-mi ia.”

Dupa ce Operation Blessing a aflat de problemele lor, l-am dus pe Wassam la cumparaturi. Am cumparat carne, orez, fructe si legume proaspete. De asemenea, am oferit familiei lapte praf, scutece si altele necesare pentru copilas.

„Frigiderul meu era gol si nu stiam cum vom face rost de mancare. Acum, iata, copiii mei pot manca ceva bun!”

Am mai aflat ca familia aproape ingheta in apartamentul lor gol pe timpul iernii. Le-am adus covor si un incalzitor pe gaz, pe care il pot folosi si pentru gatit. Am adus si haine de iarna pentru copii.

Sandra si fratii ei au fost inscrisi la scoala crestina finantata de Operation Blessing.

Wassam ajuta in cadrul scolii si, in schimb, il ajutam cu plata cheltuielilor. Prin sustinerea oferita de Operation Blessing, familia Sandrei e intr-o stare mult mai buna decat inainte si speranta lor a renascut.

Haideti sa purtam in rugaciune multe alte familii ca a Sandrei, al caror curs a fost schimbat complet de gruparea SI.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 269 - martie 2019, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.