Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

O organizatie umanitara crestina ajuta victimele unei tornade in Alabama

Cand o tornada de categoria a patra a facut ravagii in Lee County, Alabama la inceputul acestei luni, primul gand a lui Kathy Brown a fost acela de a ajuta veteranii cu dizabilitati de care se ingrijeste. 23 de oameni au fost ucisi de tornada. Kathy si veteranii au fost crutati. Ei nu au fost crutati in totalitate de acea tornada. Acum Operation Blessing de la CBN ii ajuta sa inlature daramaturile si sa reconstruiasca.

Kathy Brown este proprietara si ingrijitoare la Loving Touch o casa pentru veterani in Lee County, Alabama. Ea ingrijeste 14 veterani si locuieste in apropiere. Si sotul ei este un veteran cu dizabilitati. El a fost decorat dupa ce a fost ranit de o mina in Vietnam.

Kathy Brown: Sunt o asistenta medicala, asta am vrut sa fac mereu. Sunt in pensie. Incerc mereu sa ii ajut pe altii ca sa se simta mai bine. Eu m-am preocupat mereu de altii si nu de mine.

In data de 3 martie, Kathy s-a uitat la stiri si a auzit avertizarea ca vremea va fi aspra in zona. Ea a fugit la veterani sa se asigure ca sunt in siguranta. Temerile ei s-au adeverit. Doua tornade au facut ravagii in apropiere. Una a lovit strada ei.

Kathy Brown: Ne-am adunat toti in acelasi loc si ne-am rugat sa nu patim nimic. Slava Domnului, nu am fost raniti. Caminul veteranilor nu a suferit daune.

In mod miraculos, tornada nu a distrus nici casa ei, insa zona de langa casa ei a fost distrusa. Tornada a smuls aproape cu totul acoperisul centrului de recreere al veteranilor si a aruncat moloz in curtea ei. A mai aruncat acoperis si pe terenul de joaca al nepotilor ei. Aici a intervenit Opration Blessing ca sa inlature molozul. Echipa s-a urcat pe acoperis si l-a acoperit cu o prelata albastra pentru ca ploaia sa nu patrunda in centrul de recreere.

Kathy Brown: Va multumesc.

Kathy spune ca Domnul a trimis echipa de la Operation Blessing pentru ca ea nici macar nu a fost nevoita sa dea un telefon. Prietena ei a contactat organizatia spunand: „Trebuie sa ajutati aceasta femeie. Este femeia cea mai scumpa pe care o cunosc in afara de mama mea.”

Kathy Brown: Este greu pentru mine. Eu vreau sa fiu cea care da. Apoi, a venit echipa de la Opration Blessing, desi eu nu am dat niciun telefon. Este ceva ce nu imi pot explica. Am fost asa de recunoscatoare Domnului ca a venit cineva fara sa cer. El i-a trimis. Nici nu am stiut ca vor veni pana cand nu m-a sunat cineva azi dimineata. Sunt asa de recunoscatoare ca ati venit. Este ceva greu de explicat.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 766 - 22 martie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.