Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Rugaciune pentru presedintele Bolsonaro

Delegatia crestina din America s-a rugat pentru presedintele Bolsonaro. Rugaciunea a fost condusa de fondatorul CBN, dr. Pat Robertson . Va vom prezenta o parte din acea rugaciune si binecuvantare.

Pat Robertson: Ne rugam, Doamne, ca ungerea Duhului Sfant sa coboare peste el, sa-i dai intelepciune. Cand se va mai abate la dreapta sau la stanga, urechile sale sa auda glasul care va zice: „Iata drumul, mergi pe el!” Domnul sa il binecuvanteze si ingerii lui Dumnezeu sa inconjoare poporul Brazilian.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 767 - martie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.