Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Alegerile locale în Turcia - eșec pentru Erdogan

Opoziția ar putea controla, după 25 de ani, cele mai mari orașe ale țării: Istanbul, Ankara și Izmir.

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a suferit luni o înfrângere după 16 ani la putere, rezultatele parțiale la alegerile locale derulate cu o zi în urmă indicând că partidul său se îndreaptă spre înfrângere la Istanbul, după ce a pierdut deja Ankara, scrie AFP.

Confruntat cu recesiune economică și cu o inflație record, președintele s-a aruncat cu toate forțele în această campanie pentru un scrutin local considerat un barometru al popularității sale, organizând până la 8 mitinguri pe zi în întreaga țară.

Deși coaliția lui Erdogan a terminat prima la scară națională, cu 51% din voturi, opoziția a câștigat Ankara și este pe punctul de a cuceri și Istanbulul, două orașe pe care partidul prezidențial AKP și predecesorii săi islamiști le controlau de 25 de ani.

AKP a refuzat orice înfrângere și a anunțat că va contesta rezultatul la alegerile locale.

Sursă: HotNews

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.