Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

AO NEWS – 29-31 martie 2019

1. Parlamentul European a decis ca trecerea la ora de vara sa nu mai fie obligatorie

Parlamentul European a votat in favoarea unei propuneri de renunţare la obligativitatea trecerii la ora de vara la nivelul Uniunii Europene, informeaza BBC.

Potrivit acestei propuneri, fiecare stat membru al Uniunii Europene va avea dreptul sa decida pana in 2021 daca va pastra actualul sistem sau va renunţa la schimbarea orei.

Decizia Parlamentului European a fost luata cu 410 voturi pentru şi 192 impotriva. Votul nu este unul decisiv, dar aceasta hotarare va fi baza negocierilor cu statele membre pentru forma finala a legii.

2. Romania va accepta un numar dublu de refugiati sirieni in urmatorii doi ani

Statul roman va accepta, in perioada 2020-2021, un numar de 200 de refugiati de origine siriana gazduiti momentan provizoriu in Turcia, Iordania si Liban si aflati in nevoie de relocare, fata de 109 in 2018-2019, 80 in 2016-2017 si cate 40 in 2014-2015 si 2012-2013, iar pentru finantarea cheltuielilor generate de primirea acestora va primi de la UE o suma forfetara in valoare de 10.000 euro pentru fiecare persoana relocata, scrie profit.ro.

3. Bangladesh: Cel putin 27 de raniti intr-un incendiu izbucnit intr-un bloc turn de birouri

Cel puţin 27 de oameni au fost raniţi intr-un incendiu izbucnit joi intr-un bloc turn de birouri din capitala Bangladeshului, Dhaka, iar un numar necunoscut de persoane se aflau inca in cladire, au precizat oficiali citaţi de dpa.

Pompierii au salvat 27 de oameni şi i-au transportat la spital pentru ingrijiri medicale, a declarat Rasel Sikder, un responsabil de la Departamentul de Pompieri.

4. Se organizeaza prima croaziera spre Antarctica, pentru a dovedi ca planeta noastra nu este o sfera şi ca este inconjurata de un zid de gheaţa

Se organizeaza pentru prima data o croaziera in Antarctica pentru a dovedi ca planeta noastra nu este o sfera. Croaziera, organizata de Flat Earth International Conference, este programata pentru anul 2020. Planul este sa navigheze in Antarctica pana la gasirea barierei de gheata care marcheaza marginea pamantului, scrie Evenimentul Zilei.

Teoreticienii conspiratiei care cred ca Pamantul este plat. Mai multe teorii exista pe aceasta tema, dar convingerea comuna este ca Pamantul ar fi un disc. Unul dintre modelele populare ale miscarii topografiei planetei noastre ar fi un disc mare, inconjurat de un zid de gheata din Antarctica, care impiedica ca lucrurile sa cada la marginea planetei.

5. Biserici uimitoare: Biserica Sfantului Andrei din Rusia, un lacaş parca desprins dintr-un basm

Micuţa biserica din lemn cu hramul Sfantului Apostol Andrei, cel Intai Chemat, se afla pe raul Vuoksa, in regiunea Leningrad, in apropierea graniţei cu Finlanda. Aceasta a fost construita in anul 2000 şi a intrat in Cartea Recordurilor Guiness ca singura biserica din lume ridicata pe o insula naturala atat de ingusta, formata din roci monolitice ieşite din apa, relateaza rador.ro.

Biserica a primit hramul unuia dintre cei 12 Apostoli ai lui Isus Hristos şi datorita faptului ca Sfantul Andrei este ocrotitorul marinarilor, navele ruseşti avand ca simbol steagul Sfantului Andrei. De aceea şi bisericile inconjurate din toate parţile de apa işi aleg ca hram, de regula, numele acestui sfant. 

Mai multe știri creștine la: https://alfaomega.tv/stiri#axzz5jvcb9RNA

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.