Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Profesorul anului

Un profesor de stiintele naturii dintr-un sat indepartat din Kenya este castigatorul premiului acordat profesorilor in valoare de un milion de dolari, Global Teacher Prize. El nu a primit premiul doar pentru ca este un profesor bun, ci pentru ca doneaza 80% din venitul sau elevilor saraci. Peter Tabichi , care este membru al unui ordin franciscan a fost ales din 10.000 de aplicanti pentru premiul in valoare de un milion de dolari. El preda la o scoala de stat care nu are nicio biblioteca, nu are niciun laborator si are doar un calculator. Apoape o treime dintre copiii din satul sau sunt orfani sau au doar un parinte. In ciuda dificultatilor, el a ajutat copiii sa participe la competitii internationale si chiar sa mearga la facultate.

Peter Tabichi: Ma simt minunat. Nu imi vine sa cred. Ma bucur ca sunt considerat unul dintre cei mai buni profesori din lume, sa fiu cel mai bun din lume.

Felicitari lui Tabichi. El i-a mai multumit tatalui sau ca in copilarie i-a transmis principii crestine. El va folosi banii pentru a aduce imbunatatiri la scoala la care preda si pentru a hrani saracii.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 768 - martie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.